Forumi Shqiptar

Të njihemi me njëri-tjetrin

Dedikuar Shqipërisë

Nënforumi ku do të zbuloni perlat dhe bukuritë e fshehura të Shqipërisë. Vendet më të bukura turistike, tradita dhe kuriozitete reth Shqipërisë.
Tema
558
Mesazhe
4.1K
Tema
558
Mesazhe
4.1K

Viset shqiptare

Ideja e këtij forumi është që të marrin pjesë të gjithë shqiptarët e kosovës,maqedonisë, malit të zi dhe camërisë. Këtu mund të flisni për cdo gjë që ka të bëjë me jetën e tyre në këto vise.
Tema
116
Mesazhe
11.4K
Tema
116
Mesazhe
11.4K

Bashkëatdhetarët nëpër botë

Kushdo që e ndjen veten shqipëtar dhe i mungon atdheu i tyre në atë zbrastësi ku ndodhen jashtë kufijeve të atdheut të tyre lë të shuajnë mallin në këtë komunitet virtual shqipëtar.
Tema
116
Mesazhe
3.4K
Tema
116
Mesazhe
3.4K

Tema shoqërore

Diskutime shoqërore

Probleme sociale të shoqërisë, diskutime mbi fenomene të tilla si rracizmi, varfëria, diskriminimi dhe të gjitha ato fenomene që na ndodhin gjatë rendit të ditës. Kanë një shumëllojshmëri problemesh të cilat këtu kanë vendin e lirë për t'u diskutuar.
Tema
2.7K
Mesazhe
140.9K
Tema
2.7K
Mesazhe
140.9K

Arsimi

C'do gjë mbi shkollën, universitetet, pedagogji. Libra Shkollore.
Tema
321
Mesazhe
3.7K
Sub-forums:
 1. Bota studentore
Tema
321
Mesazhe
3.7K

Dashuri dhe pasion

Shpirti i njeriut ka nevojë shumë për atë idenë intime. Romancë, dashuri, seks dhe pasion. Këtu kemi lidhje vetëm me atë ndjenjën e pastër e të virgjër që quhet dashuri.
Tema
1.3K
Mesazhe
58.6K
Tema
1.3K
Mesazhe
58.6K

Stil jete

Mënyra jetesës - sesi mund ta bejme atë sa më të qetë, recetat e dashurisë dhe kreativitetit njerëzor. Këshillat që mund të na ndihmojnë në jetën tonë të përditshme, në cdo aspekt të saj, në familje, dashuri, miqësi etj.
Tema
1.5K
Mesazhe
20K
Sub-forums:
 1. LifeStyle
Tema
1.5K
Mesazhe
20K

Të ndryshme

Këtu mund të diskutoni cdo gjë interesante dhe jo interesante. Këtu me të vertete jeni të lirë dhe të paparagjykuar.
Tema
4.6K
Mesazhe
108K
Tema
4.6K
Mesazhe
108K

Libido

Nuk lejohet pjesëmarrja nën moshën 18 vjec!
Private

Multimedia

Programe Televizive

Diskutime mbi programet televizive dhe emisioneve të ndryshme që karakterizojnë Shoqerinë Shqiptare.
Sub-forums:
 1. Kinematografia
Private

Muzika shqiptare dhe e huaj

Magjia e tingujve të preferuara,albume të reja, tekste dhe shkëmbim informacioni mbi muzikantët shqiptarë e të huaj.
Tema
320
Mesazhe
12.5K
Tema
320
Mesazhe
12.5K

Video

Këtu do të vini të gjitha videot e muzikës, sportit, humorit etj.
Tema
696
Mesazhe
5.9K
Tema
696
Mesazhe
5.9K

Arti dhe Kultura

Letersia

Gjithcka mbi letërsinë shqiptare dhe të huaj, atë të vjetër dhe të re. Bota e librit dhe autorit
Tema
446
Mesazhe
10.3K
Tema
446
Mesazhe
10.3K

Këndi i fëmijëve

Këndi për vogëlushët tanë shqipëtarë. Vjersha, përralla, tregime, dhe fabula në gjuhën tonë të bukur shqipe
Tema
85
Mesazhe
836
Tema
85
Mesazhe
836

Letërsia botërore

Tema
146
Mesazhe
976
Tema
146
Mesazhe
976

Filmi Shqiptar.

Tema
1
Mesazhe
77
Tema
1
Mesazhe
77

Klubi Letrar

Tema
6
Mesazhe
239
Tema
6
Mesazhe
239

Gjuha shqipe

Gjuha jonë sa e mirë, sa e ëmbël sa e dlirë
Tema
273
Mesazhe
3.4K
Tema
273
Mesazhe
3.4K

Arkitektura dhe Inxhinieria

Ku bashkohet arti dhe shkenca . Do të njihemi me historinë, zhvilimet , teknologjinë , krijimin e ndërtesave dhe hapësirave ku jetojmë. Cilet jane arkitektet, inxhinieret, cfare qellimi kane, metodat shkencore qe perdoren sot dhe idet e se ardhmes.
Tema
208
Mesazhe
1.5K
Tema
208
Mesazhe
1.5K

Arti figurativ dhe krijimtaria

Bukuria e punimeve nga dora e njëriut. Punime artizanale, guri, druri, baltë, pikturë, skulpturë, etj. Bota e anëtarëve të forumit në krijimtaritë e tyre.
Tema
324
Mesazhe
3.9K
Tema
324
Mesazhe
3.9K

Moda dhe estetika

Këtu mund të gjeni, gjithcka për Bukurinë femërore/mashkullore, Moda e fundit e sezonit, veshjet më të ndryshme e gjithcka që ka të bëjë me estetikën e njëriut
Tema
1.2K
Mesazhe
10.3K
Tema
1.2K
Mesazhe
10.3K

Kuzhina Shqipëtare

Receta të kuzhinës tradicionale shqipëtare e më tepër...
Tema
351
Mesazhe
5.2K
Tema
351
Mesazhe
5.2K

Legjislacioni

Jurisprudencë

Jurisprudenca cfarë përbën në tërësi Jurisprudenca. Të qënit Avokat, Jurist, dhe Trup gjykues
Tema
91
Mesazhe
433
Tema
91
Mesazhe
433

Kodi civil

Interpretimi i kodit civil sipas idesë tuaj.
Tema
7
Mesazhe
35
Tema
7
Mesazhe
35

Teknika Legjislative

Parime dhe rregulla për hartimin e akteve normative.
Tema
8
Mesazhe
83
Tema
8
Mesazhe
83

Ligjet e institucioneve shtetërore

Nocioni ligj përcaktohet si akt juridik i përgjithshëm, rregull e detyrueshme dhe si urdhër shtetëror i sanksionuar, i adresuar numrit të pakufizuar të subjekteve të së drejtës për ta perfillur. Ligji miratohet konform me kushtetutën, në procedurë të vecantë, zakonisht nga organi legjislativ i njëjtë që e miraton kushtetutën. Aspekti juridik-formal i ligjit konsiston në konstatimin se ligji është akt juridik i shprehjes së vullnetit politik të ligjvënësit. Aspekti material i ligjit konsiston në përmbajtjen e normave juridike te tij. Ligjet janë të shumta dhe praktikisht i rregullojnë të gjitha sferat e jetës shoqërore, sic janë arsimi, kultura, shkenca, shëndetesia, ekonomia etj.
Tema
32
Mesazhe
164
Tema
32
Mesazhe
164

Aktet Ligjore

Libraria e akteve ligjore
Tema
15
Mesazhe
49
Tema
15
Mesazhe
49

Shkencat sociale

Filozofia

Bisedime të lira mbi tema të Filozofisë.
Tema
322
Mesazhe
4.6K
Tema
322
Mesazhe
4.6K
 • Zana

Sociologjia

Tema
21
Mesazhe
344
Tema
21
Mesazhe
344

Psikologjia

Tema
818
Mesazhe
8K
Tema
818
Mesazhe
8K

Historia

Historia kombëtare shqipëtare dhe ajo botërore ndër shekuj.
Tema
1.8K
Mesazhe
10.4K
Tema
1.8K
Mesazhe
10.4K

Shkencat Ekzakte

Shkencë dhe Teknologji

Gjithcka rreth shkencës dhe teknologjisë së fundit!
Tema
844
Mesazhe
3.2K
Tema
844
Mesazhe
3.2K

Matematikë dhe Gjeometri

Probleme, teorema dhe ndihmë nga anëtarët.
Tema
86
Mesazhe
1.8K
Tema
86
Mesazhe
1.8K

Ekonomi dhe Biznes

Në këtë forum mund të gjeni informacion me karakter ekonomik nga ekonomia shqipëtare dhe ajo botërore
Tema
411
Mesazhe
1.6K
Tema
411
Mesazhe
1.6K

Astrologjia

Këtu do të gjeni cdo informacion që ka të bëj me këtë degë kaq të mistershme e të bukur të Astrologjisë. Horoskop etj..
Tema
643
Mesazhe
9.8K
Tema
643
Mesazhe
9.8K

Arkeologji dhe antropologji

Arkeologët në kërkim të thesareve dhe përmbajtja e lashtësisë Shqipëtare
Tema
279
Mesazhe
588
Tema
279
Mesazhe
588

Fenomene paranormale

Tek ky forum mund të flasim për të gjitha ato fenomene të cilat për një arsye ose një tjetër mbeten enigmë dhe të pashpjegueshme.
Tema
154
Mesazhe
2K
Tema
154
Mesazhe
2K

Enigma dhe mistere

Misteret e pazgjidhura te Universit, enigmat me te cuditeshme dhe kuriozitete intriguese te botes qe na rrethon
Tema
299
Mesazhe
1.8K
Tema
299
Mesazhe
1.8K

Fizikë dhe Astronomi

Teori, arritje, probleme fizike dhe astronomie. Qielli dhe yjet.
Tema
673
Mesazhe
2.9K
Tema
673
Mesazhe
2.9K

Gjeologji dhe Gjeografi

Tema
427
Mesazhe
1.7K
Sub-forums:
 1. Turizmi
Tema
427
Mesazhe
1.7K

Bota e Kompjuterit

Informatikë

Një hap drejt eksplorimit të botës virtuale, aty ku 1 dhe 0 përbëjnë kompjuterin, një ndër shpikjet më madhështore të shekullit të kaluar.
Tema
592
Mesazhe
3.8K
Tema
592
Mesazhe
3.8K

Karakteret shpirtërore

Diskutime fetare dhe anti-fetare

اdo temë që do të hapet dhe do të ketë në përmbajtje të tij, lidhje me fenë.
Tema
130
Mesazhe
2.9K
Sub-forums:
 1. Foto
 2. Video
Tema
130
Mesazhe
2.9K

Besimtarët katolik

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin katolik.
Tema
150
Mesazhe
1.9K
Tema
150
Mesazhe
1.9K
 • Zana

Besimtarët musliman

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin musliman
Tema
1.4K
Mesazhe
11.4K
Tema
1.4K
Mesazhe
11.4K

Besimtarët ortodoks

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin ortodoks
Tema
41
Mesazhe
168
Tema
41
Mesazhe
168

Besimtarët bektashi

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin bektashi.
Tema
6
Mesazhe
104
Tema
6
Mesazhe
104

Ateizëm

Persona që nuk kanë një kult, që nuk kanë një frymezues shpirtëror dhe që nuk besojnë në dicka përtej qënies së tyre. Nuk arrijnë ta konceptojnë fjalën perëndi, besojnë në atë cfarë shohin dhe frymezimin e gjejnë vetëm tek vetëvetja. Besojnë më shumë tek përparimi njerëzor dhe feja u duket dicka anormale. Gjithsesi mbetet nje zgjidhje njerëzore.
Tema
78
Mesazhe
2.9K
Tema
78
Mesazhe
2.9K

Bindje idesh lidhur mbi besimin

Në këtë forum do të ketë bashkëbisedime nga të gjitha rrymat e besimit dhe si të thuash është një pikë takimi lidhur mbi të gjitha këto kultura shpirtërore.
Tema
348
Mesazhe
6.7K
Tema
348
Mesazhe
6.7K

Sport

"Kampionati Boteror 2022"

Tema
1
Mesazhe
61
Tema
1
Mesazhe
61

Lojrat Olimpike 2008

Lojrat olimpike qe zhvillohen kete vit ne Pekin ne Kine
Tema
23
Mesazhe
227
Tema
23
Mesazhe
227

Lojrat Olimpike dimerore 2014

Lojerat Olimpike Dimerore ne Rusi
Tema
2
Mesazhe
14
Tema
2
Mesazhe
14

Forume të tjera

Lojra

Tema
464
Mesazhe
59.6K
Tema
464
Mesazhe
59.6K

SmS

Tema
8
Mesazhe
422
Tema
8
Mesazhe
422

Humor

Tema
256
Mesazhe
11.4K
Tema
256
Mesazhe
11.4K

Konkursi Letërsisë

 • 1-Brenga ime dashuri

  Votat: 7 41.2%
 • 2-Botë e mjerë

  Votat: 4 23.5%
 • 3-Shitësja e farave

  Votat: 6 35.3%

Postimet e fundit

Tema te reja

Statistikat e forumit

Tema
72,737
Mesazhe
2,383,880
Anëtarë
17,677
Anëtari më i ri
script

Donatorët

Ndaje me të tjerë këtë faqe

Back
Top