Aktualiteti

Zhvillimet më të fundit të shoqërisë shqiptare. Politikat e brendshme dhe të jashtme shqiptare.

Kronike

Krime, mistere, dhunime dhe përgjakje që lexojmë dita ditës. Si reagon shoqëria jonë ndaj këtyre krimeve që na rrethojnë?
Tema
502
Mesazhe
4.7K
Tema
502
Mesazhe
4.7K

Lajme kulturore

Tema
1.2K
Mesazhe
8.4K
Tema
1.2K
Mesazhe
8.4K

Analizë-Opinion

Tema
1.3K
Mesazhe
8.1K
Tema
1.3K
Mesazhe
8.1K

Lajme nga Kosova dhe trevat shqiptare

Lajme nga trevat shqipëtare ( Kosovë, Maqedoni, Mali i Zi)
Tema
1.9K
Mesazhe
7.8K
Tema
1.9K
Mesazhe
7.8K

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top