• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Media dhe politika

Portali i forumit

është si të thuash prezantimi i parë i forumit dhe ketu gjenden temat me të klikuara ose më të rejat.
Tema
1.8K
Mesazhe
13.3K
Tema
1.8K
Mesazhe
13.3K

Aktualiteti botëror

Zhvillimet më të fundit neper bote si dhe politikat e brendshme dhe të jashtëme.
Tema
3.4K
Mesazhe
20.3K
Tema
3.4K
Mesazhe
20.3K
Top