Edi Rama: Të bëjmë shqiponjën në det në Durrës si palma në Dubai!

dubai-palm-island-1.jpg
Durrës- Kryeministri Edi Rama ishte në Durrës ku u njoh me projektin e Lungomares së këtij qyteti.
Pas njohjes me detajet ai nuk e fshehu dëshirën ta bëjë Durrësin si Dubai.

Madje ai shtoi se duhet bërë një shqiponjë në det siç është Palma në Dubai.

Rama tha:

Mendoj që duhet ta përgatisim edh enjë kolpo ekstra ta bëjmë edhe një ndërhyrje në det siç është Palma, ta bëjmë një shqiponjë në det që të jetë zonë turistike, duhet të gjejmë një pikë dhe ta përgatisim një shqiponjë të madhe që të jetë e rindërtuar nga A-ZH. Duhet ta bëjmë një shqiponjë në det që të duket nga ajri.

noa.al
 
Sala plaket....ky rrjedh!
Eh ç'na ka gjet ne me keta politiqener.
Ooooo edoooooo, shqiponja nuk rri ne uje, flururon ne ajer, mjafton kaq!
 
Pse jo... a e ben dot ta beje. Po puna eshte qe ne kemi frike ndertimet ne toke ne Shqiperi jo me ato mbi det.😅
 
Madje ai shtoi se duhet bërë një shqiponjë në det siç është Palma në Dubai.

hahahahahahahaha
Ta bej.
 
Top