Passion Design

Grupi i artit, modes, fotografise, piktures, c'do gje qe ka lidhje me shijen e juaj, me aftesite dhe talentin qe keni. Jeni te mirepritur.

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top