Programe Televizive

Diskutime mbi programet televizive dhe emisioneve të ndryshme që karakterizojnë Shoqerinë Shqiptare.

Kinematografia

Diskutim mbi filmat dhe aktorët tuaj të preferuar. Historia e kinematografisë, festivalet e filmit dhe cdo gjë që ka të bëjë me kinematografinë. Televizionet dhe Radiot shqipëtare.
Private
There are no threads in this forum.

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top