Letersia

Gjithcka mbi letërsinë shqiptare dhe të huaj, atë të vjetër dhe të re. Bota e librit dhe autorit

Ditari

Tema
49
Mesazhe
2.8K
Tema
49
Mesazhe
2.8K

Tregime

Tema
139
Mesazhe
672
Tema
139
Mesazhe
672

Aforizma

Tema
32
Mesazhe
1.4K
Tema
32
Mesazhe
1.4K
Përgjigje
151
Shikime
4K

Konkursi Letërsisë

 • 1-"Te dua jete"

  Votat: 4 11.4%
 • 2-My love

  Votat: 11 31.4%
 • 3-Ashik

  Votat: 4 11.4%
 • 4-"Nje shoqeri si e jona"

  Votat: 6 17.1%
 • 5-Jete.

  Votat: 10 28.6%
Back
Top