Arti dhe Kultura

Letersia

Gjithcka mbi letërsinë shqiptare dhe të huaj, atë të vjetër dhe të re. Bota e librit dhe autorit
Tema
445
Mesazhe
10.3K
Tema
445
Mesazhe
10.3K

Këndi i fëmijëve

Këndi për vogëlushët tanë shqipëtarë. Vjersha, përralla, tregime, dhe fabula në gjuhën tonë të bukur shqipe
Tema
85
Mesazhe
836
Tema
85
Mesazhe
836

Letërsia botërore

Tema
146
Mesazhe
973
Tema
146
Mesazhe
973

Filmi Shqiptar.

Tema
1
Mesazhe
77
Tema
1
Mesazhe
77

Klubi Letrar

Tema
6
Mesazhe
238
Tema
6
Mesazhe
238

Gjuha shqipe

Gjuha jonë sa e mirë, sa e ëmbël sa e dlirë
Tema
273
Mesazhe
3.4K
Tema
273
Mesazhe
3.4K

Arkitektura dhe Inxhinieria

Ku bashkohet arti dhe shkenca . Do të njihemi me historinë, zhvilimet , teknologjinë , krijimin e ndërtesave dhe hapësirave ku jetojmë. Cilet jane arkitektet, inxhinieret, cfare qellimi kane, metodat shkencore qe perdoren sot dhe idet e se ardhmes.
Tema
208
Mesazhe
1.5K
Tema
208
Mesazhe
1.5K

Arti figurativ dhe krijimtaria

Bukuria e punimeve nga dora e njëriut. Punime artizanale, guri, druri, baltë, pikturë, skulpturë, etj. Bota e anëtarëve të forumit në krijimtaritë e tyre.
Tema
324
Mesazhe
3.9K
Tema
324
Mesazhe
3.9K

Moda dhe estetika

Këtu mund të gjeni, gjithcka për Bukurinë femërore/mashkullore, Moda e fundit e sezonit, veshjet më të ndryshme e gjithcka që ka të bëjë me estetikën e njëriut
Tema
1.2K
Mesazhe
10.3K
Tema
1.2K
Mesazhe
10.3K

Kuzhina Shqipëtare

Receta të kuzhinës tradicionale shqipëtare e më tepër...
Tema
351
Mesazhe
5K
Tema
351
Mesazhe
5K

Konkursi Letërsisë

 • 1-Nje veshtrim, nje dashuri.

  Votat: 5 21.7%
 • 2-Agim shpërthyes

  Votat: 2 8.7%
 • 3-Për të voglën

  Votat: 1 4.3%
 • 4-Qiriu pa fjalë

  Votat: 4 17.4%
 • 5-Për të satën herë ….

  Votat: 2 8.7%
 • 6-Tik tak.

  Votat: 3 13.0%
 • 7-Nuk je më vetëm.

  Votat: 6 26.1%
Back
Top