• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Moda dhe estetika

Këtu mund të gjeni, gjithcka për Bukurinë femërore/mashkullore, Moda e fundit e sezonit, veshjet më të ndryshme e gjithcka që ka të bëjë me estetikën e njëriut

Mirëmbajtja e Trupit

Tema
198
Mesazhe
1.1K
Tema
198
Mesazhe
1.1K

Veshje dhe Aksesorë

Moda e fundit e sezonit, veshje, ngjyra, aksesorë, canta , kapele e syze etj...
Tema
378
Mesazhe
3.2K
Tema
378
Mesazhe
3.2K

Makiazhi dhe mirëmbajtja lekurës

Make-up dhe mirëmbajtja e lëkurës, maska, kremra...dhe solarium
Tema
269
Mesazhe
1.6K
Tema
269
Mesazhe
1.6K

Flokët dhe thonjtë

Kujdesi flokëve, modele thonjësh etj...
Tema
163
Mesazhe
1.2K
Tema
163
Mesazhe
1.2K
Top