Kuzhina Shqipëtare

Receta të kuzhinës tradicionale shqipëtare e më tepër...

Kuzhina Internacionale

Tema
18
Mesazhe
71
Tema
18
Mesazhe
71

Te rejat nga guzhina !

Gjithcka rreth te rejave guzhines dhe menys se saj..
Tema
25
Mesazhe
135
Tema
25
Mesazhe
135

Konkursi i Gatimit 2020

Tema
2
Mesazhe
159
Tema
2
Mesazhe
159

Konkursi Letërsisë

 • 1-Nje veshtrim, nje dashuri.

  Votat: 5 21.7%
 • 2-Agim shpërthyes

  Votat: 2 8.7%
 • 3-Për të voglën

  Votat: 1 4.3%
 • 4-Qiriu pa fjalë

  Votat: 4 17.4%
 • 5-Për të satën herë ….

  Votat: 2 8.7%
 • 6-Tik tak.

  Votat: 3 13.0%
 • 7-Nuk je më vetëm.

  Votat: 6 26.1%
Back
Top