Informatikë

Një hap drejt eksplorimit të botës virtuale, aty ku 1 dhe 0 përbëjnë kompjuterin, një ndër shpikjet më madhështore të shekullit të kaluar.

Mobile

Tema
119
Mesazhe
829
Tema
119
Mesazhe
829

Networking

Tema
9
Mesazhe
55
Tema
9
Mesazhe
55

Reklama të Faqeve

Tema
174
Mesazhe
658
Tema
174
Mesazhe
658

Links Të Huaj

Tema
18
Mesazhe
128
Tema
18
Mesazhe
128
M
Përgjigje
0
Shikime
181
mobilemining
M
Përgjigje
27
Shikime
3K

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top