Organizatat, Kombëtare dhe Ndërkombëtare

BE

Tema
14
Mesazhe
39
Tema
14
Mesazhe
39

Nato

Tema
8
Mesazhe
21
Tema
8
Mesazhe
21

Undp

Tema
1
Mesazhe
2
Tema
1
Mesazhe
2

Mjaft

Tema
1
Mesazhe
9
Tema
1
Mesazhe
9

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 31.0%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 10 34.5%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.3%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 6.9%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 6.9%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.3%
Back
Top