Ndihme SOS

Royal

Anëtar i ri
Ka dikush ndonje material per federaten Zviceriane dhe asaj ish- sovjetike, cte jete, cfardo materiali, regullimi shteteror, etj etj sepse me duhet urgjent per nje punim.

dmth

Federata( Konfederata de-juro) Zviceriane

Federata ish Sovjetike.

P.S nese i keni edhe emrat e autoreve te ketyre materialeve do te ishte mire qe te mi jepnit.
Shpresoj ne ndihmen tuaj
Respekte
 

Royal

Anëtar i ri
Titulli: Ndihme SOS

Ka dikush ndonje material per federaten Zviceriane dhe asaj ish- sovjetike, cte jete, cfardo materiali, regullimi shteteror, etj etj sepse me duhet urgjent per nje punim.

dmth

Federata( Konfederata de-juro) Zviceriane

Federata ish Sovjetike.

P.S nese i keni edhe emrat e autoreve te ketyre materialeve do te ishte mire qe te mi jepnit.
Shpresoj ne ndihmen tuaj
Respekte
__________________
 
Top