Karakteret shpirtërore

Diskutime fetare dhe anti-fetare

اdo temë që do të hapet dhe do të ketë në përmbajtje të tij, lidhje me fenë.
Tema
130
Mesazhe
2.8K
Sub-forums:
 1. Foto
 2. Video
Tema
130
Mesazhe
2.8K

Besimtarët katolik

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin katolik.
Tema
150
Mesazhe
1.9K
Tema
150
Mesazhe
1.9K

Besimtarët musliman

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin musliman
Tema
1.4K
Mesazhe
11.4K
Tema
1.4K
Mesazhe
11.4K

Besimtarët ortodoks

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin ortodoks
Tema
41
Mesazhe
168
Tema
41
Mesazhe
168

Besimtarët bektashi

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin bektashi.
Tema
6
Mesazhe
104
Tema
6
Mesazhe
104

Ateizëm

Persona që nuk kanë një kult, që nuk kanë një frymezues shpirtëror dhe që nuk besojnë në dicka përtej qënies së tyre. Nuk arrijnë ta konceptojnë fjalën perëndi, besojnë në atë cfarë shohin dhe frymezimin e gjejnë vetëm tek vetëvetja. Besojnë më shumë tek përparimi njerëzor dhe feja u duket dicka anormale. Gjithsesi mbetet nje zgjidhje njerëzore.
Tema
78
Mesazhe
2.9K
Tema
78
Mesazhe
2.9K

Bindje idesh lidhur mbi besimin

Në këtë forum do të ketë bashkëbisedime nga të gjitha rrymat e besimit dhe si të thuash është një pikë takimi lidhur mbi të gjitha këto kultura shpirtërore.
Tema
348
Mesazhe
6.6K
Tema
348
Mesazhe
6.6K

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top