Diskutime fetare dhe anti-fetare

اdo temë që do të hapet dhe do të ketë në përmbajtje të tij, lidhje me fenë.

Foto

Tema
1
Mesazhe
1
Tema
1
Mesazhe
1

Video

Tema
12
Mesazhe
183
Tema
12
Mesazhe
183

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top