Shkencat sociale

Sociologjia

Tema
20
Mesazhe
321
Tema
20
Mesazhe
321

Filozofia

Bisedime të lira mbi tema të Filozofisë.
Tema
313
Mesazhe
4.2K
Tema
313
Mesazhe
4.2K

Psikologjia

Tema
811
Mesazhe
7.7K
Tema
811
Mesazhe
7.7K

Historia

Historia kombëtare shqipëtare dhe ajo botërore ndër shekuj.
Tema
1.8K
Mesazhe
10.3K
Tema
1.8K
Mesazhe
10.3K

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 6 26.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 8 34.8%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 13.0%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 1 4.3%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 8.7%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 13.0%
Back
Top