Historia

Historia kombëtare shqipëtare dhe ajo botërore ndër shekuj.

Historia shqiptare.

Tema
551
Mesazhe
2.5K
Tema
551
Mesazhe
2.5K
Tema
194
Mesazhe
809

Historia Botërore

Tema
239
Mesazhe
1K
Tema
239
Mesazhe
1K
 • Lauri

Foto dhe video historike

Tema
71
Mesazhe
725
Tema
71
Mesazhe
725

Konkursi Letërsisë

 • 1-"Te dua jete"

  Votat: 4 11.4%
 • 2-My love

  Votat: 11 31.4%
 • 3-Ashik

  Votat: 4 11.4%
 • 4-"Nje shoqeri si e jona"

  Votat: 6 17.1%
 • 5-Jete.

  Votat: 10 28.6%
Back
Top