Mjekësia

Shëndeti dhe trajtimi i sëmundjeve të ndryshme.

Nëna dhe Fëmija

Tema
379
Mesazhe
1.5K
Tema
379
Mesazhe
1.5K

Dhëmbet dhe kujdesi tyre

Dhëmbet, që nga femijëria deri në pleqëri...si ti kujdesim dhe ti mbajmë sa më të shëndetshëm.
Tema
47
Mesazhe
180
Tema
47
Mesazhe
180

Dieta dhe ushqimi

Një organisëm i shëndetshëm mirëmbahet me dietë dhe sport. Në këtë nënforum do gjeni dietat më të mira, ushqimet e rekomanduara për një stil jete të shëndetshëm.
Tema
265
Mesazhe
1.4K
Tema
265
Mesazhe
1.4K

Lajme Mjekësore

Tema
494
Mesazhe
2.3K
Tema
494
Mesazhe
2.3K

Shkarkime Mjeksore

Tema
15
Mesazhe
35
Tema
15
Mesazhe
35

Grupet e Semundjeve

Trupi i njeriut preket cdo dite nga baktere te demshme per organizmin, te cilat mund te shkaktojne semundje. Semundja ne teresi është çrregullim i funksioneve trupore, kongenitive, sociale ose shpirtërore, i cili e pengon subjektiv kondicionin dhe mirëqenien dhe ndikon negativ në qenie të gjallë. Sëmundja mund të shikohet si gjendje me procese të çrregulluara biologjike, të cilat dërgojnë te çrregullimet e funksionit dhe të ndërtimit të organizmit. C'rregullimi i shendetit shkaktohet nga nje sere semundjesh ne terresi
Tema
53
Mesazhe
360
Tema
53
Mesazhe
360

Semundjet infektive

Jane semundje ngjitese qe mund te ndodh nga nje teshtim, nga nje shtrengim duarsh, nga nje puthje apo thjesht nga nje prekje e tavolines me nje pacient te infektuar.
Tema
4
Mesazhe
11
Tema
4
Mesazhe
11
Përgjigje
15
Shikime
6K

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top