Dhëmbet dhe kujdesi tyre

Dhëmbet, që nga femijëria deri në pleqëri...si ti kujdesim dhe ti mbajmë sa më të shëndetshëm.

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top