Shkencat Ekzakte

Shkencë dhe Teknologji

Gjithcka rreth shkencës dhe teknologjisë së fundit!
Tema
841
Mesazhe
3.2K
Tema
841
Mesazhe
3.2K

Matematikë dhe Gjeometri

Probleme, teorema dhe ndihmë nga anëtarët.
Tema
86
Mesazhe
1.8K
Tema
86
Mesazhe
1.8K

Ekonomi dhe Biznes

Në këtë forum mund të gjeni informacion me karakter ekonomik nga ekonomia shqipëtare dhe ajo botërore
Tema
410
Mesazhe
1.6K
Tema
410
Mesazhe
1.6K

Astrologjia

Këtu do të gjeni cdo informacion që ka të bëj me këtë degë kaq të mistershme e të bukur të Astrologjisë. Horoskop etj..
Tema
643
Mesazhe
9.7K
Tema
643
Mesazhe
9.7K

Arkeologji dhe antropologji

Arkeologët në kërkim të thesareve dhe përmbajtja e lashtësisë Shqipëtare
Tema
277
Mesazhe
585
Tema
277
Mesazhe
585

Fenomene paranormale

Tek ky forum mund të flasim për të gjitha ato fenomene të cilat për një arsye ose një tjetër mbeten enigmë dhe të pashpjegueshme.
Tema
154
Mesazhe
1.9K
Tema
154
Mesazhe
1.9K

Enigma dhe mistere

Misteret e pazgjidhura te Universit, enigmat me te cuditeshme dhe kuriozitete intriguese te botes qe na rrethon
Tema
296
Mesazhe
1.8K
Tema
296
Mesazhe
1.8K

Fizikë dhe Astronomi

Teori, arritje, probleme fizike dhe astronomie. Qielli dhe yjet.
Tema
668
Mesazhe
2.9K
Tema
668
Mesazhe
2.9K

Konkursi Letërsisë

 • 1-"Te dua jete"

  Votat: 4 11.4%
 • 2-My love

  Votat: 11 31.4%
 • 3-Ashik

  Votat: 4 11.4%
 • 4-"Nje shoqeri si e jona"

  Votat: 6 17.1%
 • 5-Jete.

  Votat: 10 28.6%
Back
Top