Ekonomi dhe Biznes

Në këtë forum mund të gjeni informacion me karakter ekonomik nga ekonomia shqipëtare dhe ajo botërore

Sistemi bankar

Tema
25
Mesazhe
76
Tema
25
Mesazhe
76

Marketingu

Tema
17
Mesazhe
25
Tema
17
Mesazhe
25

Ekonomia botërore

Tema
27
Mesazhe
155
Tema
27
Mesazhe
155

Prodhimi dhe infrastruktura

Tema
8
Mesazhe
21
Tema
8
Mesazhe
21

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top