Gjeologji dhe Gjeografi

Turizmi

Të shëtisim virtualisht në vendet më të bukura që gjenden në Tokë.
Tema
243
Mesazhe
1.1K
Tema
243
Mesazhe
1.1K

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top