Shkencë dhe Teknologji

Gjithcka rreth shkencës dhe teknologjisë së fundit!
Përgjigje
269
Shikime
14K

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 50.0%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 3 21.4%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 4 28.6%
Back
Top