Takimi Italo-Shqiptar

Ne kete grup mund te anetaresohet kushdo qe te beje pjese ne takimin qe do organizohet ne Itali. Pres sa me shume pergjigje pozitive, dhe na jepni ndonje mendim kur mund te takohemi dhe ku te takohemi.

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top