Tifozat kuq e zi

Ky grup ju dedikohet te gjithe anetareve te FV-se qe vizuelisht apo edhe ne realitet percjellin ndeshjet e kombetares shqiptare dhe poashtu bejne TIFO per te. Pra tifozë e tifoze miresevini!

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 6 26.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 8 34.8%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 13.0%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 1 4.3%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 8.7%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 13.0%
Back
Top