• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Tema shoqërore

Diskutime shoqërore

Probleme sociale të shoqërisë, diskutime mbi fenomene të tilla si rracizmi, varfëria, diskriminimi dhe të gjitha ato fenomene që na ndodhin gjatë rendit të ditës. Kanë një shumëllojshmëri problemesh të cilat këtu kanë vendin e lirë për t'u diskutuar.
Tema
1.9K
Mesazhe
74.3K
Tema
1.9K
Mesazhe
74.3K

Arsimi

C'do gjë mbi shkollën, universitetet, pedagogji. Libra Shkollore.
Tema
311
Mesazhe
3.2K
Sub-forums:
  1. Bota studentore
Tema
311
Mesazhe
3.2K

Dashuri dhe pasion

Shpirti i njeriut ka nevojë shumë për atë idenë intime. Romancë, dashuri, seks dhe pasion. Këtu kemi lidhje vetëm me atë ndjenjën e pastër e të virgjër që quhet dashuri.
Tema
1K
Mesazhe
32K
Sub-forums:
  1. Rrefime ndjenjash
Tema
1K
Mesazhe
32K
  • Vie

Stil jete

Mënyra jetesës - sesi mund ta bejme atë sa më të qetë, recetat e dashurisë dhe kreativitetit njerëzor. Këshillat që mund të na ndihmojnë në jetën tonë të përditshme, në cdo aspekt të saj, në familje, dashuri, miqësi etj.
Tema
1.2K
Mesazhe
10.5K
Sub-forums:
  1. LifeStyle
Tema
1.2K
Mesazhe
10.5K

Të ndryshme

Këtu mund të diskutoni cdo gjë interesante dhe jo interesante. Këtu me të vertete jeni të lirë dhe të paparagjykuar.
Tema
3.9K
Mesazhe
59.3K
Tema
3.9K
Mesazhe
59.3K

Libido

Nuk lejohet pjesëmarrja nën moshën 18 vjec!
Private
Top