Takimi veror: Gusht 08'

Ne kete grup do anetaresohen anetaret qe kane deshiren dhe mundesine per nje takim mes tyre gjate gushtit te veres 2008. Vendi i takimit eshte Durresi. :)
There are no threads in this forum.

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 31.0%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 10 34.5%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.3%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 6.9%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 6.9%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.3%
Back
Top