Jurisprudencë

Jurisprudenca cfarë përbën në tërësi Jurisprudenca. Të qënit Avokat, Jurist, dhe Trup gjykues

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top