Distancim publik nga shpifarakët UDBasho-çetnik

Bjeshka

Antarë
Thirrje mbarëkombëtare dhe ndërkombëtare për distancim publik nga shpifarakët UDBasho-çetnik

National and international call for public denouncement against defamations of UDB

Muhamet Mustafa, profesor në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës, kjo qenie biologjike e çmendur, kishte dorëzuar në Shërbimin Policor të Kosovës (SHPK) një mal shpifjesh kundër meje, në mes tjerash për veprimtarinë time (kriminale) në Bosnje, se unë jam duke u ndjekur në Angli, e shumë të tjera që m’i lexonte një rreshter dhe një toger i SHPK-së. Kishte shkretuar deri në pakufi Muhameti, aq sa ka qenë e mundur t’i shtyp printeri, në mes tjerash edhe akuzat se unë po e kërcënoja me shumë e-maila e “junk” maila adresa anonime. Kishte marrë faqeziu edhe artikuj të mi të botuar nëpër gazetat ditore të Kosovës dhe kishte kërkuar nga inspektorët e SHPK-së ta trajtojnë një artikull timin të botuar në gazetën Express, të cilin e kishin shpërndarë shumë njerëz me postë elektronike edhe tek Muhameti, si krim dhe kërcënim. Se për cilin artikull është fjala dhe kë e kërcënon ai, lexuesve mbarëkombëtar dhe ndërkombëtar po ua sjellim për lexim. Artikulli është botuar në të përditshmen e Kosovës Express, me datë 1 gusht 2008,
në faqe 25. Po i njëjti gjendet dhe mund të lexohet në këtë faqe interneti:
Ndjekje penale për ish "Universitetet Private" Ekonomi - Telegrafi, ose
Gazeta Tema » Ndjekje penale për ish-universitetet private.
Shikoni me vëmendje se a kërcënon kënd ky artikull. Ndërkohë, në po të njëjtën gazetë dhe ditë, Express të datës 1 gusht 2008, në temën për ish-“universitetet” private, në faqe 24 ishte botuar një artikull i Sejdi Osmanit nga instituti Riinvest të cilin e udhëheq Muhamet Mustafa. Artikulli i Sejdës mbante titullin “Qeveria shkel ligjin” ku ai akuzon Qeverinë e Kosovës për mos akreditimin e universiteteve private, se nuk po i lejon të drejtë ankese universiteteve private. Në fakt, Qeveria vetëm zbatoj një rekomandim të Këshillit Britanik për Akreditim, kështu që Sejda (djali i hallës së Muhametit ose ashtu diçka “akraba” i tij) akuzonte pa arsye Qeverinë. Ajo që mund të quhet koincidencë përplasëse, është kur Express menjëherë pas artikullit të Sejdës boton artikullin tim me titull “Ndjekje penale për ish ‘universitetet private’”. Gazetës mund t’i kenë shkuar dhjetëra artikuj për numrin e asaj dite, por ajo zgjedh të botoj vetëm dy që i janë dukur se shprehin pikëpamje të ndryshme; artikullin e Sejdës dhe timin. ا’është e vërteta, Muhameti nuk guxon të dërgoj artikujt e mi të botuar në gazeta ditore në polici, e policia nuk guxon të merret me ata artikuj. Por problemi është se Muhameti me gjasë ua ka hequr kokën me korrupsion një rreshteri të quajtur Qazim Halimi dhe një togeri me emrin Adnan Mehmeti. Këta kriminelucë të fëlliqur i kam paditur në gjykatën komunale të Prishtinës, e cila po e neglizhon rastin, me gjasë se edhe aty Muhameti me krim të organizuar ua ka hequr kokën disa gjyqtarëve hetues sikur disa kriminelucëve të SHPK-së – Shërbimit të Privatizuar të Kosovës.
Sulmi i Muhametit ishte fort mirë i koordinuar me kriminelucët e SHPK-së. Muhameti do të dërgoj tek ata shpifje për veprimtarinë time në Bosnje. Në bazë të kësaj del se krimet e luftës në Bosnje nuk i paska bërë Radovan Karaxhiqi, Ratko Mlladiqi e qindra kriminelë tjerë, por Isa Mulaj! Sado që për këto gjëra është kompetente Gjykata Ndërkombëtare për Krimet në ish-Jugosllavi me seli në Hagë dhe i tërë njerëzimi e di se kush çka bëri në luftën e Bosnjës, qenia e çmendur Muhamet Mustafa dhe kriminelucët e SHPK-së ende duan jo vetëm të dyshojnë, por t’ia mveshin Isa Mulajt gjenocidin në Bosnjë. Sa për mua kjo është detyrë shumë e lehtë; unë nuk kam qenë kurrë në Bosnjë, mund ta kërkoj konfirmimin nga të dy entitetet e qeverisë së Bosnjës – Federatës së Bosnjë dhe Hercegovinës, dhe Republika Serpskës. Më tutje unë mund të kërkoj vërtetim nga Tribunali i Hagës për “krimet e mia” në Bosnjë.
Muhametit do t’i ndihmojnë kriminelucët e SHPK-së për t’i bërë realitet akuzat kundër Isa Mulajt për “krimet” e këtij të fundit në Bosnjë. Kështu krimineluci Qazim Halimi ma falsifikoj identitetin ose pjesët më të ndjeshme të karakteristikave fizike të mia. Atë falsifikim e tha me gojë, e shkroi në formular dhe e regjistroi në audio incizim. Ky më tha se këtë dosje do ta dorëzoj në prokurori. Pas kësaj, unë dorëzoj një ankesë kundër tij në SHPK për falsifikimin e qëllimshëm të identitetit tim, sepse kjo paraqiste shkelje flagrante dhe të rrezikshme të Ligjit Nr. 02/L-118 Për Emrin Personal të miratuar nga Kuvendi i Kosovës më 13 prill 2007. Aq më i rrezikshëm bëhet falsifikimi i identitetit tim kur ky akt makabër kryhet nga institucioni i thirrur ekskluzivisht në mbrojtjen e identitetit të qytetarëve dhe luftimin e falsifikimeve.

Të nderuar bashkëkombës dhe ndërkombëtarë

Nëse nuk e keni ditur saktësisht pse ndodhin falsifikimet në Kosovë, këtë duhet ta mbani mend mirë – ato i udhëheq Shërbimi i Privatizuar i Kosovës (SHPK) dhe disa kriminelucë të tij. Ju mund të keni gabuar nëse keni menduar se SHPK-ja merret vetëm me trafikimin e femrave dhe meshkujve, trafikun e drogës me mbi 60kg, arrestimin e mjekëve për spektakël medial, e shumë veprimtari tjera kriminale. SHPK-ja merret edhe me falsifikimin e identitetit të qytetarëve të Kosovës dhe i ngarkon me veprimtari në Bosnjë në përpjekje për t’ia hequr fajësinë Radovan Karaxhiqit, Ratko Mladiqit, e shumë kriminelëve të tjerë të luftës. Nëse shërbimi i inteligjencës së Serbisë Bezbednosno Informativna Agencija (BIA) u ka ofruar deri në 100.000 euro, banesë, veturë, vend pune e të mira tjera ndonjë dëshmitari shqiptar nga Kosova që do të paraqiste dëshmi të rrejshme për krimet e UاK-së, atëherë BIA mund t’i ketë dhënë miliona euro qenies biologjike të çmendur Muhamet Mustafa dhe kriminelucëve të SHPK-së për të shpikur akuza kundër meje për krimet në Bosnje. Sepse lufta në Bosnjë dhe përmasat e krimeve e gjenocidit atje, ishin shumëfish më të mëdha se në Kosovë. Prandaj, qenia e çmendur, Muhamet Mustafa, dhe kriminelucët e SHPK-së nuk mund të fëlliqen me 100.000 euro për shpikjen e akuzave për një luftë më të madhe se në Kosovë. Por nëse e bëjnë këtë me çmimin prej 100.000 euro e më poshtë, atëherë është e qartë se kemi të bëjmë me njerëz të “paarsyeshëm”.
Ankesën të cilën e kam dorëzuar në SHPK kundër kriminelucëve Qazim Halimi dhe Adnan Mehmeti, SHPK-ja nuk e ka trajtuar fare sot e asaj dite. Unë vazhdimisht jam interesuar dhe kam bërë presion në SHPK, që ta hetoj këtë falsifikim dhe të më lë rehat me identitetin tim që e kam të regjistruar me dokumente zyrtare, jo vetëm në Kosovë por në shumë vende të botës. Njësiti për hetimin e sjelljeve të policëve të SHPK-së ishte i vendosur në lagjen Kodra e Diellit. Pas disa muajve shkova atje të marrë konfirmimin se ku ka vajtur hetimi kundër kriminelucëve të tyre që ma falsifikuan identitetin dhe me kërcënoheshin me paraburgim për artikujt e mi në gazeta, “gjenocidin” në Bosnjë, “aktet terroriste” në Angli, e çka mos tjetër që ata kanë marrë në formë të shkruar nga qenia biologjike e çmendur Muhamet Mustafa. Departamenti i hetimeve të SHPK-së, ishte bartur komplet diku tjetër dhe nuk ekzistonte më në atë vend. Mezi u informova nga qytetarët se ai ishte bartur në Fushë Kosovë, diku te stacioni hekurudhor. Shkova të nesërmen atje të kërkoja se çka dreqi u bë rreth hetimit të ankesës që e kisha dërguar muaj më parë. Doli njëri me emrin Bajram Fetahu. Më tha se rezultatin e hetimeve të tyre kundër dy kriminelucëve të SHPK-së ma kanë dërguar me postë. Unë i tregova se nuk më ka ardhur dhe nuk e kam marrë. Kthehem në postën numër 6 në Prishtinë. Kërkoj letrën në emrin tim. Meqenëse nuk më ka ardhur, ajo duhej të ishte në postë. Postari kërkon dhe thotë se kur letra nuk është këtu, ajo është kthyer në bazë prej nga është dërguar, respektivisht në SHPK, qoftë në Kodër të Diellit në Prishtinë apo kudo qoftë bartur njësiti për hetimin e sjelljeve të policëve. Kthehem përsëri në Fushë Kosovë dhe kërkoj nga SHPK-ja ndonjë konfirmim se a është zhvilluar hetimi kundër dy policëve. Bajrami më dha një letër të cilën e shtypi aty për aty nga kompjuteri. Vonoj diku 10-15 minuta kur hyri në zyre për ta shtypur atë letër. Kur doli, më dha atë letër. Ajo letër ka një stemë të Republikës së Kosovës, një tjetër të Inspektoratit Policor të Kosovës, mban numrin e referencës MPB/IPK/291008/BF, datën 29 tetor 2008 (edhe pse ajo kohë kur ma dorëzoj letrën ishte muaji shkurt 2009), dhe gjithsej vetëm pesë rreshta e gjysmë tekst. اka thotë ai tekst? Jep një njoftim të shkurt se “hetimet disiplinore ndaj policit Qazim Halimi, kundër të cilit keni bërë ankesë, janë pushuar”, dhe se Inspektoriati Policor i Kosovës (IPK) nuk paska gjetur prova të mjaftueshme se i njëjti ka kryer shkelje disiplinore. Pushimin e hetimeve disiplinore e përsërit edhe një herë. Letra nuk ka kurrfarë vule as nënshkrimi. Të tilla letra mund të shtyp kushdo që i teket. Në fund ajo letër përmban një emër Valdet Hoxha si Drejtor i Departamentit për Hetime në IPK. Unë fillimisht nuk desha ta pranoj letrën pa qenë e nënshkruar dhe e vulosur, por Bajrami më tha se Drejtori është në Shqipëri dhe e nënshkruan kur të vjen; të njoftojmë kur të vjen. Prej asaj dite kanë kaluar 10 muaj dhe asnjë njoftim. Nuk dihet a ka qenë vërtetë Valdet Hoxha atë ditë në Shqipëri, apo është strukur diku në objekt kur isha unë. Numrin tim të telefonit e kanë pasur në dispozicion por atë e përdorin vetëm në rastet kur më ftojnë të ma falsifikojnë identitetin, të më akuzojnë për krime në Bosnjë dhe Angli, e pse jo edhe për gjenocid në Darfur. Duket se edhe këtyre Muhameti ia u kishte hequr kokën me korrupsion dhe ryshfet. Mirëpo, të gjithë këta i kam paditur në Gjykatën Komunale në Prishtinë. Paditë mbajnë datën e vulosur 30.07.2009. Edhe Gjykata po e vonon rastin por nuk ka ku të shkoj, pavarësisht nëse edhe aty Muhameti ua ka hequr kokën me ryshfet nga paratë e vjedhura nëpërmjet metodave kriminale dhe krimit të organizuar.


Pse Muhameti dhe SHPK-ja më akuzojnë për krime në Bosnjë, Angli, e kah mos tjetër?

Muhameti si qenie biologjike e çmendur mendon se duke shpifur kundër njerëzve, ai mund ta zhvendos vëmendjen rreth veprimtarisë së tij prej UDBashi dhe islamisti ekstrem. Shumë bukur e ka përmendur Bosnjën. Sepse është Muhameti ai që ka vizituar shumë herë Bosnjën dhe është i lidhur mish e thua më të, e jo unë. Kolegji AAB-Riinvest është pronë e përbashkët e disave nga Bosnja dhe Muhametit, i krijuar me krim të organizuar. Mjetet nga Bosnja dyshohet se kanë ardhur nga veprimtaria e ashtuquajtur ratni profiteri (përfituesit e luftës). Këtë duhet ta hulumtoj SHPK-ja dhe kriminelucët e saj, EULEX-i dhe interpoli. Ndërsa mjetet e pjesëmarrjes së Muhametit janë produkt i krimit të organizuar ose shpërlarjes së parave. Doni fakte? Atëherë hapni sytë mirë dhe lexoni faktet në këtë adresë: Temat: "LثVIZJA DAUT".
Editoriali që e lexuat më lartë është botuar nga gazeta e përditshme e Kosovës Express me datën 18 shkurt 2007. Faktet e prezantuara aty, nuk i luan jo vetëm topi, por as raketa SS-18 Satan. Aty shihet, dhe këtë e di edhe guri dhe druri, se çka ndodhi me strategjinë për zhvillim ekonomik të Kosovës në vlerë prej 2,5 milionë eurove. Quhej strategji nacionale (kombëtare). Por çka bëhej në realitet në atë strategji nacionale?
Kopjimi i 4GB muzikë MP3 (90% sllave) në kompjuter dhe sa e sa CD (që është vështirë të numërohen). اdo gjë që lidhet me sllavët, serbët dhe UDB-në, për Muhamet Mustafën dhe Muhamet Sadikun është diçka nacionale ose shumë kombëtare. “اka bojshe me ato CD, kurrë se kam kuptu”, bënë pyetjen shumë i habitur një ish-punëtor në këtë projekt “nacional”? Po i tregojmë ne se çka bënin Muhametat me të gjitha ato CD me muzikë sllave: bënin biznes duke i shitur, fitonin para të cilat me vonë do t’i përdornin për themelimin e kolegjit AAB-Riinvest, realizonin përhapjen e muzikës sllave në Kosovë (sepse për Muhametat vetëm kjo është muzikë kombëtare, ajo shqip për ta është e huaj), por e vetmja gjë për t’u hetuar në këtë maskarallëk sui generis me emrin “strategji nacionale”, është nëse kopjimin e kanë bërë me licencë nga serbët apo ilegalisht. Një pjesë të mjeteve nga kjo veprimtari ende e përdorin për t’ua hequr kokën kriminelucëve të SHPK-së për të shpikur akuza kundër shqiptarëve se gjoja paskan bërë gjenocid në Bosnjë. Këtë e bëjnë në përpjekje për t’i shpërlarë nga krimet e luftës qindra kriminelë të vërtetë serb.
Në emër të strategjisë nacionale bëheshin edhe qindra të zeza. “..ka punuar 13 herë gjatë vikendeve e sidomos ka punuar me orar të zgjatur prej 10-11 orësh për punë jourgjente (d.m.th. për kopjimin e muzikës sllave e shumë punë tjera “kombëtare”). Kjo çmenduri në strategjinë nacionale është e pamundur të haset në ndonjë vend të botës. "Përveç kësaj, na ke mbet borxh me rroga, dikujt ma shumë e dikujt ma pak. اka ke ba me ato pare, s'po dinë me shpjegu as ZKM-ja (Zyra e Kryeministrit), as MEF-i (Ministria e Ekonomisë dhe Financave)". اka kanë bërë UDBashët me ato para e dimë ne. Ato i përdorë për t’ua hequr kokën disa kriminelucëve të SHPK-së dhe gjyqtarëve të lidhur me ta. Këtu çdo gjë është e qartë. Orari i stërzgjatur i punës, madje ditëve të pushimit gjatë fundjavës, kur kombinohet me mospagesën e rrogave, nuk ka me çka të krahasohet pos me kampet e përqendrimit. اdo koment tjetër është i tepërt këtu.
Vazhdon fakti tjetër: "Bile dojshe me t'i parku kerret dhe me shku në KEK me ta pagu rrymën për banesë. Ky u kanë kulminacioni”. Vetëm të çmendurit mendojnë të zbatojnë rregullat të tilla antinjerëzore në strategji “nacionale”. Ata nuk ndalen me kaq. Duan ta zgjerojnë rrjetin e krimit me falsifikime deri në pakufi. Ja edhe një fakt që i është bërë i njohur të gjithëve, duke përfshirë edhe organizatat donatore dhe përfaqësive të tyre diplomatike në Kosovë:
"Njo prej seneve ma qesharake u kanë kur u munove me m'përdorë mu për me i falsifiku dy oferta/fatura të ekspertave të huaj, secila në vlerë prej mbi 15.000 euro tu mendu që as unë s'do ta kuptoj se çka jemi tu ba! Natyrisht që t' ka dështu, këtë e dinë asistentja jote e fundit dhe Zyra e Prokurimit në ZKM". Bëhet fjalë për falsifikimin aty për aty për shpërlarjen e parave në prezencën e një dëshmitari dhe përpjekjet për shfrytëzimin e tij si vegël ndërmjetësuese, kuptohet, si strategji “nacionale”. Të gjitha këto çmenduri e kanë detyruar punëtorin e ndershëm të distancohet publikisht nga zbatuesit e strategjisë “nacionale”, por është dashur që të jepen më shumë hollësi, në mënyrë që truri i tyre i vockël të kuptojë sadopak. ثshtë e vërtetë se truri i vockël kupton sadopak. Mirëpo, tru mungesa që i karakterizon shpifarakët UDBasho-çetnik, ka dallim rrënjësor nga truri i vockël, prandaj, këtu kërkohet distancim publik kombëtar dhe ndërkombëtar nga tru mungesat. Lexoni mesazhin zyrtar drejtuar zyrtarëve të lartë qeveritar dhe ndërkombëtar:
Levizja Daut! - prishtina-team | Google Groups
Në këtë biznes mafioz të shpërlarjes së parave me shumicë ka qenë i angazhuar edhe Ramush Haradinaj, kryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK). Ramushi i donte shumicën e parave të përndara për strategjinë “nacionale” për vete. Edhe Riinvesti me Muhametat i donin për vete. Kryesorja, ata që punonin ndershëm të mbeten pa rroga ashtu siç edhe mbeten në fund. Konflikti ndërmjet Ramushit dhe Muhamet Mustafës rreth vjedhjes së parave, do ta detyroj këtë të parin ta thërras Ministrinë e Arsimit (MASHT) dhe t’iu kërcënohet me vdekje anëtarëve që do të votonin të nesërmen për zgjedhjen e rektorit të Universitetit të Prishtinës. Muhamet Mustafa ishte ndër favoritët kryesor për rektor në garë me Enver Hasanin dhe Nexhmi Rexhën. Në shumicën e mediave elektronike dhe të shkruara, Muhameti deklaronte publikisht se gara për rektor faktikisht është kryer, dhe se ai do të fitonte bindshëm. Edhe publiku e dinte fare mirë se nga gjithsej 9 vota, ai po llogariste në 4 vota të MASHT-it që udhëhiqej nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), dhe 2 nga senati i universitetit (njëra nga kushëriri i tij Isa Mustafa, dhe tjera nga Selman Selmanaj). Kandidatit i duheshin vetëm 5 vota për t’u zgjedhur rektor, ndërsa Muhameti kishte siguruar 6 para zgjedhjeve. Për shkak të parave nga strategjia “nacionale”, Ramushi i thërret në mbrëmje anëtarët e MASHT-it, iu tregon qartë se çka do të ndodh me ta nëse të nesërmen votojnë për Muhamet Mustafën, dhe në të njëjtën kohë, çka do të ndodh me ta nëse nuk votojnë për Enver Hasanin. Dhe çka ndodhi? Të nesërmen pasdite u vërtetua se Enver Hasani fitoj 6, ndërsa Muhamet Mustafa 2 vota (të Isa Mustafës dhe Selman Selmanajt). I tërë shtypi dhe publiku u habitën. Një pjesë e vogël e kuptoj menjëherë se çka ka ndodhur. Nexhmedin Spahiu në një artikull të botuar në gazetën Epoka e Re, tregoj se rektorin e zgjodhi Ramushi. Mrika Kotorri nga Riinvesti do të na tregoj se çështja ndryshoj vetëm në mbrëmjen para zgjedhjeve me intervenimin e Ramushit në MASHT. Sidoqoftë, për kriminelucët e SHPK-së, me rastin e zgjedhjes së Rektorit nuk kishte kërcënime, edhe pse ato i di bota, ndoshta nga shkaku se edhe këta kanë mundur të jenë pjesë e krimit. Këta çka s’po bëjnë edhe sot. Merren me trafikim të drogës me kilogramë, trafikim femrash e meshkujsh, falsifikime, marrje të ryshfeteve, etj, etj.
Asnjë organizatë dhe grup i njerëzve në Kosovë nuk është aq haptazi me kryeneçësi në funksion të UDB-së (tani BIA-s, Agjencisë Serbe të Zbulimit) se Riinvesti, Muhametat dhe disa qorradreqas të tyre. Doni fakte tjera për veprimtarinë UDBasho-çetnike të Muhametave të cilat nuk i luan jo vetëm topi por as raketa SS-18 Satan? S’ka problem, vetëm a keni kohë për t’i lexuar. Ata që kanë më shumë kohë mund t’i vërtetojnë dhe gjejnë faktet deri në pakufi. Pse ju shqiptarë akuzoni sllavo-maqedonasit për një enciklopedi, e në anën tjetër mbyllni sytë ndaj shovinizmit UDBash të Riinvestit dhe Muhametave? ثshtë e vërtetë se Enciklopedia e kombit fals sllavo-maqedonas shpif shumë kundër shqiptarëve, por ajo nuk është e atillë të shfaros numrin e shqiptarëve në masën sikur Muhametat. Enciklopedia përdor shovinizmin kundër shqiptarëve për llogari të sllavo-maqedonëve, ndërsa shovinizmi i Riinvestit dhe Muhametave si shqipfolës për llogari të UDB/BIA-s në Zvicër dhe në dëm të shqiptarëve. Këtë fakt mund ta gjeni nëse shtypni në këto adresa:
Reagime: SA JANث Nث NIVEL Tث DETYRثS TRI AKAKADEMITث TONA? - Malesia Forum - Këtu Flitet Shqip
Zemra Shqiptare
I. Mulaj, K. Mani, M. Yvejsi: Sa janë në nivel të detyrës tri akademitë tona?
Shkoni kah gjysma e faqes dhe lexoni me kujdes nëntitullin “Si bëhet ‘shfarosja’ e një pjese të diasporës shqiptare në hulumtimet shkencore?: Diaspora dhe politikat e migracionit”. Aty do ta kuptoni shovinizmin e vërtetë UDBash të Riinvestit, Muhamet Mustafës dhe disa neo-UDBashëve. Pjesë e këtij shovizimi serb janë edhe Luan Shllaku nga Veton Surroi në kuadër të te ashtuquajturit Forumi 2015. Qeniet normale njerëzore jashtë Kosovës, do ta kenë më se të pamundur të besojnë, se në Kosovë kjo organizatë e UDBasho-çetnikëve që identifikohet si kampioni i shoqërisë civile, shpik akuza kundër qytetarëve shqiptarë për krime në Bosnjë, Angli e kudo tjetër që këtyre u shtihohen ditën dhe natën. Gazeta e Veton Surroit, Koha Ditore, është ajo që vjedh shkrimet e tjetërkujt dhe ato i prezenton si të vetat. Sikur në Kosovë ligjit për mbrojtjen e të drejtave të autorit t’i vinte vetëm pak era ligj, do ta kishit marrë vesh se çfarë gazete e mbrapshtë është Koha Ditore. Ja shembulli i krimit të Kohës Ditore:
Agjencia e Lajmeve EKONOMIA - Denoncim publik: Ndal m menduris s Kohs Ditore me plagjiatur
Sipas Muhametit dhe kriminelucëve të SHPK-së, unë qenkam shumë i kërkuar nga, ku ta di unë se kush, Interpoli, MI5, MI6, CIA, FSB-ja në Angli (!!!). E vërteta është se dosjen në Angli e ka Muhameti dhe aktivisti i Revolucionit Islamik të Iranit, Iraj Hashi, për vjedhjet që m’i kanë bërë. Për më tepër, Muhamet faqeziu (një punëtor i tij) ka vjedhur dhe ma mban peng certifikatën e regjistrimit të Institutit për Hulumtime dhe Analiza të Politikave Ekonomike, i njohur me shkurtesën INEPRA, me numër të regjistrimit 5110345-9. Ky rast është i lajmëruar në polici dhe unë kam ngritur padi penale zyrtare kundër Muhametit, punëtorit të tij dhe neo-UDBashëve shqipfolës. Unë kam marrë duplikatin e çertifikatës nëpërmjet procedurave në polici dhe Ministrinë e Shërbimeve Publike, por Avdullah Hoti po e mban ende origjinalin me të cilin synonte ta bëjë Institutin tonë pronë të UDB-së së quajtur Riinvest, gruas së tij Servetit, vëllait Mulla Bajram Hoti, “akrabave” të tij si Ali Lushi, Xhevat Lushi, e të tjerëve. Muhameti në anën tjetër synon ta bëjë Institutin tonë pronë të mustafizimit. Mustafizimi si pjellë e keqe e UDBashizmit është forma më e tmerrshme e nepotizmit. Në kuadër të tij vetëm në Riinvest hyjnë: Muhamet Mustafa, djemt e tij Mirsad Mustafa dhe Riad Mustafa, vajza Saxhide Mustafa, djali i vëllait Mensur Mustafa. Paramendoni, të gjithë këta mustafista janë turrur kundër çertitikatës sime.
Një tjetër neo-UDBashist është Petrit Gashi, i cili ka marrë projekt propozimin e përgatitur nga unë, dhe në konspiracion me mustafistët, aktivistin e Revolucionit Islamik (kështu na ka treguar me shkrim në Universitetin e Bath-it ky ish-aktivist) synonin ta materializojnë, ku tjetër pos në organizatën që udhëhiqet nga Luan Shllaku. I njohur me nofkën Leka, ky Petrit Gashi shkruante komentin në një artikull timin, atë që ishte botuar në Express, se “ti (d.m.th. unë) do të përgjigjesh para drejtësisë kosovare (për një artikull shkencor!!!), shko more ndërroje emrin, shko kqyr në gjykatë”. E vërteta është kështu: emrin në gjykatë, dhe jo vetëm emrin por më shumë, e ka ai, dhe atë si padi zyrtare që ia kam futur unë. Ai nuk ka nevojë të shkoj në gjykatë ta kontrolloj emrin e tij, e të askujt tjetër. Gjykata do ta thërras vet, dhe atëherë e vërteton ai se kush po u dashka të shkoj në gjykatë. Dinastia Gashi vazhdon me neo-UDBashen Ardiana Gashi me pseudonimin Rina. Edhe kjo u mundua disi të më hajë me dhëmbë duke shpifur gjithkah kundër meje, duke harruar se ka një padi të fortë në Gjykatën Komunale të Prishtinës. ثshtë plotësisht normale për këtë faqezezë që shkruan raporte për interesa të shovinizmit serb, të shpif kundër meje. Kjo thoshte se, askush (mustafizmi dhe dinastia Gashi) kanë vendosur të mos reagojnë ndaj asnjë veprimi tim. Shumë bukur. Vetëm se tani do të veproj dikush tjetër. Njerëzit që bëjnë krime natyrisht se, jo vetëm që nuk reagojnë, por mundohen të fshihen. Në këtë kontekst, shtrohet pyetja se ku është dallimi ndërmjet kriminelëve të luftës dhe kriminelëve të tandemit mustafizëm-dinastia Gashi? Dallimi është se disa kriminelë të luftës, si për shembull Vojisllav Sheshel, janë më të ndershëm dhe dorëzohen vullnetarisht, ndërsa mustafistët dhe dinastia Gashi do të detyrohen me forcë sikur shumë të tjerë. Kjo far Ardiana Gashi, e cila do t’ua hante pikum-pikë spermën grupeve kriminale të përgjakshme serbe nëse mendon se kjo do t’i ndihmonte për t’ia treguar dhëmbët dikujt pas shpifjeve që i ka bërë, paska harruar se kur nuk duan të reagojnë keqbërësit, atëherë reagojnë mirëbërësit ndaj tyre. Ajo paska harruar se operacioni Pugachev’s Cobra është duke vepruar, prandaj i bëjë thirrje asaj dhe atyre që paskan vendosur të mos reagojnë, të mos reagojnë nëse munden. Dinastia Gashi vazhdon me Luan R. Gashin. Ky kinse e paska përkrahjen e Absurdit të Përgjithshëm të m’i kallë librat e mia të shtrenjta të ekonomisë. Merreni me mend çfarë qeni i çartur.
Shpifjet e Muhametit janë të njohura prej kohësh edhe nëpërmjet postës elektronike. Merreni me mend se çka bënte ky shpifarak. I shkruan një donatori gjerman, dhe i thotë që të mos i jep para organizatës që e udhëheq Alberti, duke shpifur se ata (Alberti me shokë) janë budallenj, nuk dinë gjë, nuk dinë të menaxhojnë paratë, e shumë të zeza tjera. Kur gjermani takon Albertin, e pyet:
Gjermani: E njeh Muhamet Mustafën?
Alberti: Po, është profesor në fakultetin ekonomik.
Gjermani: E di këtë por desha t’iu tregoj se më ka thënë që të mos u jep para juve, sepse, sipas tij, ju jeni budallenj, nuk dini të menaxhoni paratë, skeni lidhje me kry....
Alberti: Jo more, është mahitur dikush se s’ka pasë kurfarë zori ai me thanë ashtu për neve (ndërkohë Albertit ia pret mendja pak se çfarë shpifaraku i fshehtë është Muhameti, kthen kokën anash, fillon t’i shmanget donatorit gjerman me synimin që të mos e marrin vesh gjermanët se çfarë bërllogu dhe mendje të mykëta paska në Kosovë, me një fjalë Alberti don t’i shmanget me çdo kusht bisedës rreth çmendurive që i bënë vetëm Muhameti).
Gjermani: (Ia ngjet për krahu Albertit dhe nuk e lë të largohet) Ku po ikë! Shiko këtu! (gjermani nxjerr letrën që Muhameti ia ka dërguar kundër tij – Albertit dhe organizatës që ai udhëheq).
“اka me pa”, po më tregon Alberti kur e takova në një konferencë. “Pse ashtë Muhamet Mustafa qaq i krymt, e din kaq zi e terr pa i ba kurgja, kurrë se kam besu. Ai faqezi s’po u hajke hiq”. Por Alberti më tha se gjermani ishte irrituar edhe më shumë nga çmenduria e Muhametit, “dhe më ka premtuar se kjo shpifje e Muhametit vetëm sa do të më nxis edhe më shumë mua si donator t’iu financoj juve më tepër”. Më vonë dyshohet se është inkuadruar edhe Shërbimi Gjerman i Zbulimit (Bundesnachrichtendienst – BND). U kujtohet rasti fort mirë se si bënte spektakël medial SHPK-ja me tre gjermanë të arrestuar në Kosovë, dhe krekoseshin shumë se po arrestojmë agjent të BND-së gjermane. Gjermania si lojtari kyç në BE, më vonë do t’ia liberalizoj vizat Serbisë, Maqedonisë, dhe Malit të Zi, por do ta përjashtoj Kosovën. Përjashtimi nga liberalizimi i vizave u bë përmes përfaqësimit në BE, që do të thotë se BND-ja duhet ta nxis ndonjë funksionar nga shtetet tjera të BE-së ta luaj kartën e (mos)liberalizimit të vizave.
Për Muhametin, çdo gjë që nuk i shërben UDB-së dhe çmendurisë së mustafizimit, duhet të kualifikohet si budalla, gjithnjë sipas shpifjeve të tij. Nuk është Alberti i vetmi ndaj të cilit ky ka shpifur te shumë organizata ndërkombëtare në Kosovë. Shumica e atyre organizatave po i mbajnë në heshtje shpifjet e Muhametit. Me këtë rast, ne u bëjmë thirrje të gjithëve të na dërgoni shpifjet e çmendura të Muhametit kundër nesh. Ato mund t’i dërgoni me çfarëdo emri, në e-mail adresën tonë: instituti.inepra@gmail.com. Ato shpifjet që i ka dërguar në SHPK, së shpejti kanë me i dal Bosnjë e Kroaci!
Nëse doni të njihemi më shumë rreth enigmës së 2,5 milionë eurove të shpërlara ndërmjet Ramushit, Muhametit dhe UDBashëve të Riinvestit, do të përpiqem t’ua sqaroj shkurtimisht problemin nga gjeneza. Përkrahjen e parë ose censurimin, ky projekt e ka marrë nga Flora Kelmendi, e njohur nga Luan R. Gashi si “skilipecja” dhe nga Lëvizja Daut e quajtur si Hora Kelmendi. Me ndihmën e disa “miqve” të saj ndërkombëtar, kush e di saktësisht se nga cili vend, Kurdistani dhe Kashmiri, kjo vendosi ta përkrah krimin e organizuar të UDBashëve me 2,5 milionë euro kur censuroj realitetin e strategjisë “nacionale” dhe në vend të tij futi prezantimin e miqve të saj që gënjenin për strategji. Ishte një prej shkaqeve të para pse strategjia “nacionale” doli të jetë skandal nacional. Krimi i organizuar i UDBashëve të Riinvestit vazhdon edhe sot e kësaj dite. Në të është e përfshirë edhe Marta Gazideda.

Bosnja, Muhamet Mustafa, Lindja e Mesme dhe terrorizmi islamik

Kur Muhamet Mustafa mundohet t’ia mvesh krimet e luftës dhe gjenocidin në Bosnjë dikujt tjetër, këtë e bënë për ta shpërlarë veten nga disa veprimtari të krimit të organizuar. Siç u tregua edhe më herët, është pikërisht Muhameti që ka lidhje të forta me Bosnjën dhe me të dyshuarit si ratni profiteri (përfituesit e luftës), me të cilët ka themeluar kolegjin AAB-Riinvest. Për përfitimet e tij nëpërmjet krimit të organizuar në Kosovë, tanimë është i informuar guri dhe druri. Mbetet të hetohet veprimtaria detaje e tij në Bosnjë dhe e atyre që dyshohen si ratni profiteri.
Muhameti e kombinon UDBashizmin me islamizmin ekstrem. Nuk është vetëm ish-aktivisti i Revolucionit Islamik të Iranit më 1979, i cili edhe ashtu është përkrahës i serbëve sepse ka jetuar dhe vepruar në Beograd, me të cilin Muhameti po e infekton popullsinë e Kosovës. ثshtë e vërtetë se Muhameti i falë pesë vaktet, dhe ato i ka të ndara sipas lutjeve si vijon: 1) UDB-në dhe BIA-n; 2) krimin e organizuar dhe shpërlarjen e parave; 3) shpifjet dhe trillimet; 4) korruptimin e njerëzve me paratë e vjedhura; dhe 5) islamizmin ekstrem.
Muhameti ka lidhje me Bashkësinë Islame të Kosovës, me të cilën ishte angazhuar në Lindjen e Mesme, kinse për lobimin e njohjes së pavarësisë së Kosovës. Pas vizitës së Muhametit në Lindjen e Mesme, kanë ndodhur disa tentim akte terroriste të planifikuara nga shqiptarët në SHBA. Për këtë më së miri do të ishte sikur ta kontaktoni FBI-në për informata më të hollësishme, por edhe Muhametin, sepse ky i fundit i falë pesë vaktet dhe mund të di shumëçka. Ajo që ende nuk e di FBI-a, është se Muhametit si UDBashist dhe islamist i dyshuar ekstrem, ia ka mprehur brirët Absurdi i Përgjithshëm.

Përmbledhje:

Qenia biologjike e çmendur, Muhamet Mustafa, mendon se kriminelucët e SHPK-së mund të ma ngarkojnë mua gjenocidin në Bosnjë, çdo krim në Angli, gjenocidin në Drafur, e kudo tjetër nëpër botë. Këta faqezinj të 6,8 miliardë banorëve, menduan se këtë mund ta bëjnë në formë të kombinuar: njëri duke më akuzuar për veprimtari në Bosnjë dhe Angli, tjetri duke ma falsifikuar identitetin. Milicia kriminale e Millosheviqit e ka pasur këtë mundësi, d.m.th. të montoj akuza kundër meje për krime në Bosnjë, Angli, Serbi, e kudo tjetër. Por ata së paku ishin qenie njerëzore që dallonin nga kriminelucët e fëlliqur të SHPK-së.
Këta ende po dyshojnë se gjithë ato krime i paskam bërë unë. Le të dyshojnë edhe pak deri sa të shihet efekti i operacionit Pugachev’s Cobra.
Muhameti duhet t’i kthej jo më pak se fiks 2,5 milionë euro të vjedhura në emër të strategjisë “nacionale” për zhvillimin e Kosovës. Një pjesë të tyre duhet t’ua kthej edhe atyre prej të cilëve ky kinse ka marrë e-maila anonim, sepse u ka mbetur borxh dhe ka vepruar me ta sikur me të burgosurit në kampet e përqendrimit.
Muhameti nuk mund të bëjë veprimtari ilegale me çertifikatën e Institutit tonë, sepse ajo nuk është pronë as e UDBashizmit dhe mustafizimit si forma më e tmerrshme e nepotizmit, as e dinastisë Gashi, as e Revolucionit Islamik të Iranit apo terrorizmit, e as a Forumit shpifarak famëkeq 2015. Nëse të gjithë këta janë të çmendur pas UDBashizmit, këtë mund ta bëjnë pa problem. Prona ime mbetet e imja dhe atë do ta kthej me çdo mjet, duke përfshirë edhe veprimtarinë ilegale të keqpërdorimit të projekt propozimit tim.
Kriminelucët pa tru të SHPK-së nuk e paskan ditur se ata e kanë të ndaluar rreptësisht të marrin artikujt e mi nga gazetat. Aq më tepër e kanë të ndaluar këta faqezinj kur ata artikuj janë në funksion të luftimit të krimit të organizuar dhe përparimin e shkencës për të mirën e njerëzimit. Kur të merret vesh në vendet tjera ky krim i pashembullt i kriminelucëve të SHPK-së, njerëzit do të vijnë në përfundim se, milicia kriminale e Millosheviqit ka qenë më e arsyeshme në Kosovë se këta.
Disa qenë të çartur trimërohen shumë nga Absurdi i Përgjithshëm sikur Muhametat nga UDB/BIA dhe “lobimi” në shtetet e Lindjes së Mesme. Të shohim se çka do të sjellë Pugachev’s Cobra kundër këtyre sojeve antinjerëzore.

– vijon –

Isa Mulaj
Kryetar i Këshillit Drejtues
Instituti për Hulumtime dhe Analiza të Politikave Ekonomike
Prishtinë, fund tetori, 2009.
 

Alko71

Anëtar Aktiv
Balosh qenka ky i teri. Muhamet Mustafen e Sejdiu Osmanin i njohin me mire njerezit se qe mendon ky baloshi. Nga vet menyra se si e ka shkruar kete artikull dhe ofendimet qe i ben Sh.P.K.- se dhe njerezve ne fjale duke i quajtur "krimineluc", po tregohet person shum i dobet dhe i lige. Pastaj po shihet mire se i ka bere detyrat e shtepise prej spiuni ky tipi. Gjithe ato informata nuk do ti mbledhte po te mos e kishte detyren nga padronet e tij per ti percjellur personat ne fjale dhe aktivitetet e tyre. Apo ndoshta edhe i shpif nga mendja e tij duke mos e kuptuar se vetem po i perforcon edhe me shume dyshimet ndaj tij, cfaredo qofte ajo akuze me te cilen ngarkohet. Personi qe del dhe trumpeton forumeve te internetit kinese padrejtesine qe i qenka bere duke anashkaluar institucionet e ligjit ku edhe eshte vendi per ti sqaruar gjerat, nuk mund te jete ndonje person i hajrit dhe i paster.
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Une shkova tuj luftu me shki dej n'Kurshumli e shkijet i paskemi n'shpi. Eh, zakon shqiptaresh: ''Ke ka nxene muzgu i mbremjes patriot duhet ta zbardhe agu i mengjesit tradhetar'' :lexim::lexim::lexim:
 
Top