Fansat e Qendrim Bossit

Ky grup eshte krijuar per njeshin,vipin dhe te pa arritshmin e forumit virtual dhe ne pergjithsi te gjithe forumeve shqiptare BASHKOHUNI ME NE!

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top