Aktualiteti botëror

Zhvillimet më të fundit neper bote si dhe politikat e brendshme dhe të jashtëme.

Rajoni

Lajmet më të reja nga Ballkani.
Tema
442
Mesazhe
2.5K
Tema
442
Mesazhe
2.5K

Personalitetet Publike

Biografia e personaliteteve te ndryshem publik
Tema
41
Mesazhe
158
Tema
41
Mesazhe
158

Lajme nga ISIS.

Tema
63
Mesazhe
446
Tema
63
Mesazhe
446

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 6 26.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 8 34.8%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 13.0%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 1 4.3%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 8.7%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 13.0%
Back
Top