Putin nis “gjuetarët” për të vrarë Zelinskin, u jep fotot e ukrainasve që i do të vdekur/ Gati të përdorë bombën e fuqishme

Putin nis “gjuetarët” për të vrarë Zelinskin, u jep fotot e ukrainasve që i do të vdekur/ Gati të përdorë bombën e fuqishme.​

1645874883459.png

Vladimir Putin ka lëshuar një skuadër vrasëse vdekjeprurëse të forcave speciale të njohur si "gjuetarët" për të vrarë presidentin ukrainas Volodomyr Zelinski dhe disa zyrtarë të tjerë ukrainas.
Vladimir Putin ka lëshuar një skuadër vrasëse vdekjeprurëse të forcave speciale të njohur si "gjuetarët" për të vrarë presidentin ukrainas Volodomyr Zelinski dhe disa zyrtarë të tjerë ukrainas.
Forcat speciale çeçene u fotografuan duke u stërvitur në një pyll ukrainas teksa merrnin pjesë në ritualet e lutjes islame përpara një dislokimi të mundshëm në vijën e frontit.
1645874913664.png
Udhëheqësi i provincës separatiste ruse , Ramzan Kadyrov, 45 vjeç, një aleat i ngushtë i Vladimir Putinit , vizitoi më parë forcat e tij.

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy tha të enjten se ishte paralajmëruar se ishte "objektivi numër një" i forcave speciale ruse në Kiev, të cilët e donin të vdekur,teksa shtoi se familja e tij ishte objektivi numër 2, së bashku me zyrtarë të lartë të qeverisë ukrainase.

Skuadrës çeçene, e njohur si "gjuetarët", thuhet se i është dhënë një "urdhër i prerë për të vrarë" nëse nuk mund të ndalojnë personat që janë në listën e tyre. Ata besohet se janë nga batalioni i jugut i Shërbimit të Gardës Federale, me bazë në Çeçeni.
Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy tha të enjten se ishte paralajmëruar se ishte "objektivi numër një" i forcave speciale ruse në Kiev, të cilët e donin të vdekur,teksa shtoi se familja e tij ishte objektivi numër 2, së bashku me zyrtarë të lartë të qeverisë ukrainase.

Skuadrës çeçene, e njohur si "gjuetarët", thuhet se i është dhënë një "urdhër i prerë për të vrarë" nëse nuk mund të ndalojnë personat që janë në listën e tyre. Ata besohet se janë nga batalioni i jugut i Shërbimit të Gardës Federale, me bazë në Çeçeni.
1645874953003.png
Udhëheqësi çeçen Ramzan Kadyrov, një aleat i ngushtë i Putinit
g.shqip
 
Ky ka shkelur mbi gjakun dhe idealet per te cilat I jati e luftoi Putinin gjer ne min. e fundit te jetes.

Nje krijese e ndyre qe nuk do prindin e tij nuk do as ajrin qe i jep jete.
 
Top