Si nderohet Enver Hoxha në Madrid

Shiko fotografinë 278670564_525837905644630_6680065337683858140_n.mp4

Gazetari shqiptar me shtetësi italiane, Arbër Agalliu, ka publikuar një video, ku tregohet nderimi për diktatorin shqiptar Enver Hoxha, 35 vjet nga vdekja e tij. Jo në Shqipëri, por në Spanjë.

Agalliu shkruan se videon ia ka dërguar një mike nga Madridi dhe në marshimin e organizuar nga partia spanjolle marksiste-leniniste shihen dhe fotot e Enver Hoxhës mes atyre të Stalinit, Leninit, Marksit etj.

“Asnjë regjim nuk është më pak i keq se të tjerët deri në atë pikë sa të merret si shembull. Asnjë regjim nuk justifikohet me shprehjen ‘ka bërë edhe gjëra të mira’, as ai i Enver Hoxhës”, shkruan gazetari.
stratirana.com
 
Top