Sondazhe dhe votime

Këtu mund të diskutoni rreth aktualitetit shqipëtar. Tema të ndryshe sportive, kulturore,politike etj...
 • Locked
 • E ngjitur
Përgjigje
237
Shikime
14K
Përgjigje
292
Shikime
6K
Përgjigje
515
Shikime
6K
Përgjigje
0
Shikime
126
Përgjigje
68
Shikime
4K
Përgjigje
194
Shikime
7K

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top