Sa e njohim tjetrin, `realisht ne virtualitet!`

Jo, jo Legjenda nga Tetova 😂
Ishte një diell Shqipërie ai 😁

p.s. u shtua dhe një numër. Kalova 4 ditë të pa harruara me, kësaj radhe forumiste, këtu në DK. Shpresoj të takohemi sërish ☺️
po ti tregon qe tregon thuaj moj dhe emrat pse na le kshu ne gjemba :p
 
po ti tregon qe tregon thuaj moj dhe emrat pse na le kshu ne gjemba :p
Nuk i a mbaj mend nofkën 😬 po me diellin ishte disi.

Ndërsa forumistja nuk është nga këndej 😊
 
Po ti preje bileten DK-AL e provoje a te ec plani me ardh deri ktu a jo 😜😜😜😂
Nuk është problem bileta, por duhet edhe veten bashkë me biletën ta nis për AL 😂😁🤗
 
Doja tju thoja te gjitheve:

Mos u merzisni!
😁
 
Nuk është se njoh ndonjë jashtë forumit por uroj shumë në të ardhmen që disa antarë këtu ti njoh dhe përtej forumit 🤗
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Bëju.

  Votat: 11 40.7%
 • 2-Ankth mesnate.

  Votat: 3 11.1%
 • 3-Të dua ty.

  Votat: 8 29.6%
 • 4-Nje kujtim.

  Votat: 5 18.5%
Back
Top