Kështu e 'kalli' mbrëmë Rita Ora me vallen e Rugovës

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Te ishte per ode de joy Shteti Shqiptar nuk do ishte as sa gjysma e asaj qe kemi sot.

Dhe nese 10 vite me pare Ode de joy te donte te miren e popullit Shqiptar (ketu po flas per Shqiptetaret e kosoves) atehere besoj se si simbolet dhe si data e pavaresise do ishin njesoj me ate te shtetit Shqiptar. Se ashtu i bie, ishin Shqiptaret qe luftuan per liri dhe jo yjet minoritare vendosur ne flamurin e ri. Apo jo?

E keshtu Ode de joy krijon nje etni fallco, ate Kosovare.

Ose keta politikanet e Kosoves, te mos lepijn bycen e ode de joy, e pranuan simbolin e ri dhe pavaresine ne ate dite por ti linin ne harrim dhe te perqendrohej vetem ne 28 nentor dhe me flamurin Shqiptar. Keshtu do u thonin na doni te festojm kete dite zgjedhur nga ju dhe qendisur nga dora juaj, kurse ne duam kete dite zgjedhur nga ne dhe kete flamur qendisur nga ne. Nje komb, nje flamur, nje pavaresi.Per flamur e pavaresi te dyta i festoni me ode de joy.

Nejse, rendesi ka qe kosova eshte shtet me vete.


Zoteri, tash i kan ndare. Tani jan formu shtet ne vete. Patjeter edhet te formohej Kosova ashtu, ndryshe skishte zgjidhje si. A te mbetej ende ne duarte e shkijeve? me bukur keshtu si eshte tani.... Mundohemi te behen bashk vendet tona, nëse eshte e mundur. Perndryshe seshte aq e pelqyer, dy shtete te ndara... apo shum me pakica apo shumica kudo te shperndara. ( Poashtu mjafton te kontribojne te gjithe, jo vetem ca ne kete drejtim.)

Te uroj ditë te bukur.
 
Top