Kane thene per FEMREN .....

“Ji një vajzë me mendje inteligjente, një grua me karakter të fortë, dhe një zonjë me klas”.
 
“Mos u bëj një femër që ka nevojë për të pasur pranë një mashkull. Bëhu një femër, për të cilën një mashkull ka nevojë ta ketë pranë”.
 
Kane thene qe e ka fut shejtanin ne shishe.. Harruan se ajo eshte shejtani vete :p
 
Kane thene qe e ka fut shejtanin ne shishe.. Harruan se ajo eshte shejtani vete :p
Vetem se harroi ti vendoste tapen shishes lok
 
Sduhet te flasin shume rreth saj,se thjesht i prishin magjine e saj.
 
Ska jete pa femrat:p
 
Nderroje kete nick se ngja si adrese Facebooku familjar, i ke parasysh ato "Nexhmije Petrit Braho"
Ene ti "Nevi dhe Titi Athine" :p
Se nderroj e ka burimin nga ~Nefertiti~!
thjesht i kam zevendesuar nje shkronje me vetdije. :p
shnettt, te fala nga titi dhe diti haahhahahahaha
 
Se jan te mira dhe te zgjuara.me ni fjal pa ase ne te met:p
 
Sedi ckan then as nuk me intereson ,se thenjet nuk ja ulin vleren ne at qe eshte nje Femer e vertet .
 
Burri eshte koka ...femra qafa ....po koka nuk leviz dot po nuk komandoj qafa
 
“E kur t'shkojsh larg, më larg se prej blerimi n'blerim
E kur t'shkojsh larg, më larg se prej zemre në zemër
Aq larg sa ta harrosh edhe emrin tënd dhe zërin tim, fshihu prej vetes
Shkurto flokëgjatat, mate me to mendjeshkurtrën tënde dhe mos qaj.
Shko se tmerrshëm po lodrojnë sonte n'mua rrëket e gjakut të ndezur.”

_Azem Shkreli, nga poezia “Në vend të përshëndetjes.”
 
Femra eshte vete jeta
 
vend i mire per te parku 5 minuta e te flasesh per jehovain.. lol
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 1 12.5%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 4 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 1 12.5%
 • 4-Engjulli im.

  Votat: 2 25.0%
 • 5-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 6-Ne duart e kohes.

  Votat: 0 0.0%
Back
Top