Cila është Hakmarrja më e mirë për dikë që të ka thyer zemrën?

Rendesi ka te jem mire une...

Hakmarrja eshte ndjesi negative dhe nuk sjell asgje te mire!
Sa bukur e ke thene, sepse eshte e vertete.
Ata qe hakmerren jane njerez te mpakur ne mendje e ne shpirt.
Te pershendes dhe dit plot diell te uroj edhe ne zemer🌞🤗❤️
 
Cuditerisht une i dua njerezit njesoj edhe pse me lendojne😔
Jam munduar shume te ndryshoj, por nuk kam mundur dhe per kete arsye e urrej zemren time!
 
Cuditerisht une i dua njerezit njesoj edhe pse me lendojne😔
Jam munduar shume te ndryshoj, por nuk kam mundur dhe per kete arsye e urrej zemren time!
po sa urren zemren tende, urre tjetrin me mire 🤣

Po ca hakmarrje thoni aman. Ja u hakmarret, urryet, ja kthyet me te njejen monedhe; e ca fituat ne fund?! Asgje. A kthehet ajo qe u humb, apo a u fshi tradhtia? Jo!
 
po sa urren zemren tende, urre tjetrin me mire 🤣

Po ca hakmarrje thoni aman. Ja u hakmarret, urryet, ja kthyet me te njejen monedhe; e ca fituat ne fund?! Asgje. A kthehet ajo qe u humb, apo a u fshi tradhtia? Jo!
Thashe si ndjehem, por e mira eshte mos te mbash urrejtje per asgje dhe askend prz
 
Top