Cila është Hakmarrja më e mirë për dikë që të ka thyer zemrën?

Hakmarrja nuk te ben kurrsesi me te mire se ai/ajo qe te ka thyer zemren, mund te te beje me te keq ose shume me te keq por kurrsesi me te mire.
Asnjehere nuk i kam kuptuar hakmarrjet per dashuri, ne fakt hakmarrja me shume i ben dem atij/asaj qe e praktikon se sa atij/asaj qe e peson.
 
Kur na thyehet zemra,behet nje gabim.
Nuk ka hakmarrje ndaj tjetrit,por perkujdesje per veten,dhe perkujdesja per veten eshte rregulli;
Mbyll kapitullin,kjo ska pse lendon ,dhe as nuk e lendon dike qe te lendoj,se po te donte thjeshte s`do te lendonte.
Prandaj,shpesh ne na thyet zemra sepse dashurojme konceptet tona qe ja veshim dikuj tjeter.
Se nese do ishte ndryshe,s`do kishim thyerje.
Por jeta eshte nje sporadikitet shume i drejte,thyejme,na thyejne e keshtu ndertohen romancat njerzore. :))
 
Top