Ti je nje Rrugaç.

Dhe si perfundim: doli a jo nga binaret?
 

Jetmira

V.I.P
Meshkujt e tillë parfumosen e mbajnë veten më tepër se femrat,të marrin në qafë në pamje të parë.
I sheh me rroba të shtrenjta,me celularin e fundit dhe me ndonjë super makinë.
Nuk punojnë,por se di se ku i marrin lekët për të dhënë dreka darka.
Ama di të them që kur një mashkull i tillë bie vërtetë në dashuri,është shum besnik dhe e trajton më së miri gruan e jetës së tij.
 
Top