Thenie Motivuese


Never let pain
Stop you.

Let pain
Define you.Violeta
 
Zgjata doren kapa peshk
Une punoj murator
Babi I’m eshte peshkatar
Vargjet titullohen

“Pjeshkat”:)
 

Edhe nga GURثT që t`i vendosin para, mund të ndërtohet një RRUGث………


ndoshta edhe një NDثRTESث dikur :)
 
Redaktimi i fundit:

اdo fund, ka një fillim të ri.....
 
Të gjithë të këshillojnë por në fund të fundit askush nuk të ndihmon.

sa motivuese kjo thenia :p

Shpresa vdes e fundit! Dmth edhe mund te ndihmoj dikush :D
 

Sa më e gurëzuar që është rruga,

aq më me vlerë është qëllimi…………….
 
Shtrengo dhembet e hapi kembet.... lol


Motivim I papam...;)
 
Ne besojmë, përvojat ti bëjm…

porse përvojat na bëjn neve…………... /na formojnë neve/
 
Meso te ecesh erresires se ne diten me diell ecin te gjithe.
 


Kush i gjeti ëndërrat e tij, vetëm se erdhi në qëllim...


Kush zbuloi planet e tij, vetem se duhet tia FILLO-j...

 

Jeta është shum e shkurtër…

Nëse nuk lëvizni vullnetarisht, mos pritni që dikush tىu shtyjë...

 

çdokush erdhi në jetë për nje rol të veqantë... ku tri gjëra janë të qëndrueshme:

1. Ndryshim...
2. Liri zgjedhje-je..... dhe
3. Parimet... 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top