Thenie Motivuese

Sa here qe shikoj nje shkurre mendja me shkon tek ty
from ferra with love
 

ti siper ke postu thenie te paduhur ne vend te gabuar...


nuk je në temë cfare mendon, por thenie motivuese...

 


Une siper kam nje emer
Theniet nuk i percakton dot ti
ne qoftese kjo thenie s’te pelqen, te duket jo motivuese
atehere beje dislike.....! por ama duhet ta dish qe per dike
eshte me shume se sa nje motivim!
E di ti qe ka plot njerez qe ndjehen si shkurre?
e di ti qe me kete fraze ata/o ndjehen te vlersuar, te pranuar?
Heres tjeter do postoj diçka qe te pelqen ty
selam alekum.........


Ps:/ Une nuk thashe ate qe mendoj
por ate qe ndjej!
 
Redaktimi i fundit:
Make_Happen.jpg

Nëse dëshironi t’i ndryshoni njerëzit, pse të mos filloni ta ndryshoni vetveten? Kjo është shumë më profitabile dhe shumë më pak e rrezikshme....

Dale Carnegie


 
c824936b1f0c11a7e9e59b254a59f8b6.jpg

Deri me sot ende nuk ka ndodhur që mendja e njeriut të shpik makina për të prodhuar ide. Makina që do të kishin imagjinatën e tyre për krijimin e ideve...Këtë privilegj e ka vetëm ndërdija e njeriut, që është e aftë të nxitë imagjinatën, që është ireale e padukshme dhe e paprekshme të prodhojë ide, të cilat ide mund të marrin rrugë drejt ekuivalentit fizik që d.m.th. reales, por para se të ndodh kjo që mund ta prekim dhe shohim duhet që idetë tona t'i vëmë në letër, letër kjo që e quajmë plan apo planifikim, e cila letër mbështetet vetëm mbi bazën e ideve që ka prodhuar imagjinata jonë...


 

Attachments

 • c824936b1f0c11a7e9e59b254a59f8b6.jpg
  c824936b1f0c11a7e9e59b254a59f8b6.jpg
  20.9 KB · Shikime: 0
 • c824936b1f0c11a7e9e59b254a59f8b6.jpg
  c824936b1f0c11a7e9e59b254a59f8b6.jpg
  20.9 KB · Shikime: 0
Nëse dikush të thotë ty:
Kjo nuk shkon.

Mendo në atë:
Janë kufijtë e tij,
JO kufijtë tuaj....

cd58bda5e2b61c3c3c25245841ef289f.jpg
 

Attachments

 • cd58bda5e2b61c3c3c25245841ef289f.jpg
  cd58bda5e2b61c3c3c25245841ef289f.jpg
  28.9 KB · Shikime: 0
 • cd58bda5e2b61c3c3c25245841ef289f.jpg
  cd58bda5e2b61c3c3c25245841ef289f.jpg
  28.9 KB · Shikime: 0

Një mendje negative shikon vështirësitë në çdo Mundësi, kurse


një mendje pozitive shikon Mundësitë në çdo vështirësi...real-estate-success-300x261.jpg
 

Attachments

 • real-estate-success-300x261.jpg
  real-estate-success-300x261.jpg
  12.2 KB · Shikime: 0
 • real-estate-success-300x261.jpg
  real-estate-success-300x261.jpg
  12.2 KB · Shikime: 0
Nga i madhi Cassius Marcellus Clay alias Muhamed Ali: Float like a butterfly, sting like a bee
 

Mos mendo shumë, vetëm bëj atë që të bën të lumtur...1ad4ea7569176c47685042897018737e.jpg
 

Attachments

 • 1ad4ea7569176c47685042897018737e.jpg
  1ad4ea7569176c47685042897018737e.jpg
  41.3 KB · Shikime: 0
 • 1ad4ea7569176c47685042897018737e.jpg
  1ad4ea7569176c47685042897018737e.jpg
  41.3 KB · Shikime: 0
B69emGgIgAAWzjc.jpg
 

Attachments

 • B69emGgIgAAWzjc.jpg
  B69emGgIgAAWzjc.jpg
  67.4 KB · Shikime: 0
 • B69emGgIgAAWzjc.jpg
  B69emGgIgAAWzjc.jpg
  67.4 KB · Shikime: 0
“Lock up your libraries if you like; but there is no gate, no lock, no bolt that you can set upon the freedom of my mind.”

― Virginia Woolf
 

اdo lloj gjëje që mendja e njeriut mund ta konceptoj dhe besoj, ajo mund edhe ta arrij.... Pra, Beso se mundesh dhe do të kesh gjysmën e rrugës!


Sfidat janë ato që e bëjnë jetën interesante, dhe tejkalimi i tyre është ajo që e bën jetën më kuptimplotë.


 

Ajo që ne arrijmë së brendshmi, do të ndryshoj realitetin e jashtëm...


Ndrysho mendimet e tua, do të ndryshosh dhe botën tënde.....
 

ثshtë më bukur me tre hapa të vogël të arrijsh qëllimin.... sesa të bësh një hap të madh, e të thyesh këmbët.
 

Ska lidhje se për çka lufton në jetë.... Do të fitojsh përherë, sepaku në pervojë.
 

Kush dëshiron vetes thjesht që tia bëj, thotë thjesht: Kjo më është e komplikuar...
Porse i sukseshmi thotë: I njoh kufijtë e mi, megjithatë shkoj në vazhdim...
 

Besimi yt dhe dyshimi yt vendosin mbi atë, a do kesh sukses apo do dështosh.


Rrëzohu 4 herë dhe ngritu 5 herë....
 

Përher ka diqka arsye, se duhet te luftosh.


Gjërat, të cilat i ke bër gabim, nuk i vuan aq keq - sesa ato që nuk i ke provuar fare...
 

Në çdo anë negative ( të kundert), ka edhe përparësi....


Nëse në diqka dëshiron sukses, duhet ta kesh qëllim/ plan.....
 
Mbaj mend që dikur mundesha t'i besoja njerëzve, i besoja fjalëve, premtimeve të tyre, shtirjes se më donin, pastaj ndalova. Ndalova sepse e kuptova se ishte një person i vetëm që mund t'i besoja me të vërtetë dhe ajo isha vetëm unë.

~Monica Cannatella
 

E kaluara është të mësosh diqka nga ajo... dhe jo të jetosh me te.


Nëse ske dëshirë të fillosh prej fillimi, tani qëndro në balancë!Work-Life-Balance-.jpg
 

Të kesh SHPRESA
nuk është bindje, që diqka patjetër funksionon,
por një diqka e ditur që ka KUPTIM....... ska lidhje se si del në fund.hope....jpg
 
Nese dikush te gjykon nga pamja,mos u trishto.
Te gjith do te shpyfyrohen nje dit nga fytyra,nje fytyr e bukur nuk zgjat pergjithmon.
 
Nese te ngaterrohen kater stinet ne mendimet e tua.
PErqendoru te largosh tre nga ato dhe te qendrosh ne pranvere!
 

Nuk e di, se a do të mësoj dikur të fluturoj..... por e di se kurr nuk do të mësoj të zvarritem.
 

Nuk shkohet në jetë, me:

NثSE dhe MIRثPO... Mjafton ta dijsh që është shum heret të dorëzohesh. Pra, MOS E NDثRPREJ... DON`T QUIT!


 

Mundësitë janë sikur lindjet e diellit.... kush pret tepër gjatë, ato mund iu ikin...

Kush nuk e provon, nuk e di asnjëher se sa larg do mund të arrinte.


/ Dhe nëse ndonjëher të vije në mendje, ta ndërpresh ëndrrën tuaj, mendo: Përse ke filluar?


Të gjitha Theniet motivuese
......... nga Jetesa//
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Stoli i trëndafilave

  Votat: 9 32.1%
 • 2-Papucet e gjyshes

  Votat: 9 32.1%
 • 3-Ndjesi Gruaje

  Votat: 3 10.7%
 • 4-Vjeshtë në shi.

  Votat: 2 7.1%
 • 5- "Udhëtar i jetës"

  Votat: 2 7.1%
 • 6-Elena.

  Votat: 3 10.7%
Back
Top