Si do të dukej bota nëse do ta udhëhiqje ti?

Pyetja eshte e thjeshte!
Ju jepet udheheqja e botes, si do dukej ajo???
World-Globe-1-1000x600.jpg


Une per vete: as ne enderr nuk e kam paree as dua ta shoh. :)
 
skam aq ambicie qe te mendoj boten,me mjafton bota ime...sidoqe te veprojsh asnjehere sdo dalesh mire... por nese me jepeshte mundesia te kesha nje superfuqi,ateher e padukshme dhe shpesh disa personave, do ua futja nda nje shuplak kur nuk do e prisnin,si ato qe perdit leshojn shuplaka indirekte tek njerezit...
 
skam aq ambicie qe te mendoj boten,me mjafton bota ime...sidoqe te veprojsh asnjehere sdo dalesh mire... por nese me jepeshte mundesia te kesha nje superfuqi,ateher e padukshme dhe shpesh disa personave, do ua futja nda nje shuplak kur nuk do e prisnin,si ato qe perdit leshojn shuplaka indirekte tek njerezit...
😅👏👏👏
 
Top