Si do të dukej bota nëse do ta udhëhiqje ti?

Pyetja eshte e thjeshte!
Ju jepet udheheqja e botes, si do dukej ajo???
World-Globe-1-1000x600.jpg


Une per vete: as ne enderr nuk e kam paree as dua ta shoh. :)
 
Plot me Eva dhe Lilith 😇👿
Do thoni po ju fara e jetës ku do ishit 🤪,të mbjellur në kopshtin tonë 🤣si kunguj
 
As do e provoja kurre, sa me shume njerez njoh, aq me shume dua vetmine qe me ploteson bota e artit ne pergjithesi!
 
As do e provoja kurre, sa me shume njerez njoh, aq me shume dua vetmine qe me ploteson bota e artit ne pergjithesi!
E zbulove te verteten
Tani qe te erdhen mente
Sa me shume ti njohesh njerezit
Aq me shume do duash qente
 
E zbulove te verteten
Tani qe te erdhen mente
Sa me shume ti njohesh njerezit
Aq me shume do duash qente
😂😂😂 Sigurisht qe zbulova te verteten se cdo te thote "e neveritshme"
Dhe te korrigjoj e permiredoj veten, ne ate qe shoh tek tjeret e me kall neveri gjer ne urrejtje Zot na ruaj insha'Allah 🤲
 
😂😂😂 Sigurisht qe zbulova te verteten se cdo te thote "e neveritshme"
Dhe te korrigjoj e permiredoj veten, ne ate qe shoh tek tjeret e me kall neveri gjer ne urrejtje Zot na ruaj insha'Allah 🤲
Selektiviteti eshte modeli i nje pune shembullore te arsyes.
Kam filluar ta praktikoj dhe vertet qe mendimet kane rene ne qetesi.
 
Do ti mblidhja njerezit me te diture te botes ne nje pallat qe te me ndihmonin ta sundoja(udhehiqja)vetveten!
 
Refuzoj te pergjigjem me sinqeritetin qe me karakterizon , ne kete teme ! Dicka eshte e sigurte ... bota nuk do ekzistonte më.😜
 
Top