Si do të dukej bota nëse do ta udhëhiqje ti?

Pyetja eshte e thjeshte!
Ju jepet udheheqja e botes, si do dukej ajo???
World-Globe-1-1000x600.jpg


Une per vete: as ne enderr nuk e kam paree as dua ta shoh. :)
 
Se dua ate "fuqi"

Sepse sado ti mundesh te besh gjerat mire dhe bukur, do dali perhere dikush qe do ti shkuli lulet e oborrit, qe do ti shkatarroj ose do urinoj mbi to.

Vizion pesimist? No no, thjesht real.
 
Unë do ndihmoja kafshët.
Do ndihmoja fëmijët që rriten në një ambjent të dhunshëm.
Do pastroja ambjentet nga mbeturinat.
Nuk do zhvasja bisnezet e vogla.
Do i kushtoja rëndësi zonave rurale(të mbillej gruri,misri të hajn njerëzit mish bio).
Npërgjithsi nuk do isha e keqe.
Ama për bashkshortët që vrasin grat,dënimin me vdekje.
 
Top