Si do të dukej bota nëse do ta udhëhiqje ti?

Pyetja eshte e thjeshte!
Ju jepet udheheqja e botes, si do dukej ajo???
World-Globe-1-1000x600.jpg


Une per vete: as ne enderr nuk e kam paree as dua ta shoh. :)
 
Hmmmmm.....pyetje e veshtire?
Ka pyetje jolly?
Po telefonata lejohen?
😝


Teorikisht do ishte vendi ideal per te jetuar.
Praktikisht mendoj se do kishte perfunduar ne anarki🤣
Nje burre shteti qe admiroj eshte Mahatma Gandhi por kjo s'do te thote se do isha i zoti si dhe sa ai😁
 
Fushë me tulipana,çdo gjë e bardhë si bora ,çdo ndërtes ,çdo objekt ,bile bile dhe robt veç me të bardha do i mbathja 😝

Ps: një prej tyre do bashkoja trevat Shqiptare,do eleminoja peshqit e mëdhenjë ,do i hidhja në dët të vegjlit ,dhe do i jepja përparsi popullit kudo anë e mbanë 😌
 
Fushë me tulipana,çdo gjë e bardhë si bora ,çdo ndërtes ,çdo objekt ,bile bile dhe robt veç me të bardha do i mbathja 😝

Ps: një prej tyre do bashkoja trevat Shqiptare,do eleminoja peshqit e mëdhenjë ,do i hidhja në dët të vegjlit ,dhe do i jepja përparsi popullit kudo anë e mbanë 😌
Diktatore😡

Populli eshte o peshk i madh ose i vogel.
Ti popullin e hidhke ne det dhe dashke te jetosh si mbretereshe🤣
 
Parajsa do te emertohej e dukej si "sketerre".

Do qeverisja me baze te gjere dhe mvarteset e mia do te ishin te gjitha fembra.
Do hanim me luge floriri dhe garushde platini.
 
Top