Nuk shtyhet forumi pa....

Nuk shtyhet forumi pa.... ( pa gallate, pa sherre, pa XY person, pa cfare te doni ju me pak fjale :D)

emma-stone-bored.gif
 
Ti je shpirt 😍mos me falendero sepse e bej me gjithe zemer cdo gje veprim ktu.
Kur erdha atehere jam ndjere si ne shpin time .
U be nje rremuje e papar dhe nje pislllek me tregoi per ate faqen qe lash dhe un e ndoqa.
Ka qen gabimi i jetes time .
Kur un ktu kam njerzit qe dua fort dhe me jan ber si njerez real te kam ty , kam @Desa , @Hartini @Reldi ,@VIP , @Arfenilla ,@Soulmind , @WxP me ulje e ngritje 🤭, @Element , @Lauri , @NGU , @Raniaa ohhhhh kam dhe @E**A** hhhh 😬🤣🤗 pa harru dhe @ReNdEx 🙄
Po cfare me duhet me shtegtu?
Jo mi jo deri ne pencion ktu me keni Dashni 🔥😍🔥
Nuk e mora vesh ku hy unë; tek grupi ulje ngritje, apo tek stërvitja me zvarritje 😄
@Bebw paraqitu në stërvitje ushtarake 🙂🙃
 
Nuk e mora vesh ku hy unë; tek grupi ulje ngritje, apo tek stërvitja me zvarritje 😄
@Bebw paraqitu në stërvitje ushtarake 🙂🙃
Ta djeg pak majen e hundes me spec un ty kur bon sikur nuk kupton ?!🤪😬🤔
Ti hyn aty ku pak veta kan vend .
Kaq mjafton .🙈
 
Ti je shpirt 😍mos me falendero sepse e bej me gjithe zemer cdo gje veprim ktu.
Kur erdha atehere jam ndjere si ne shpin time .
U be nje rremuje e papar dhe nje pislllek me tregoi per ate faqen qe lash dhe un e ndoqa.
Ka qen gabimi i jetes time .
Kur un ktu kam njerzit qe dua fort dhe me jan ber si njerez real te kam ty , kam @Desa , @Hartini @Reldi ,@VIP , @Arfenilla ,@Soulmind , @WxP me ulje e ngritje 🤭, @Element , @Lauri , @NGU , @Raniaa ohhhhh kam dhe @E**A** hhhh 😬🤣🤗 pa harru dhe @ReNdEx 🙄
Po cfare me duhet me shtegtu?
Jo mi jo deri ne pencion ktu me keni Dashni 🔥😍🔥
He te shkreten se per pak me harrove ..Apo me ke len si embelsira per ne fund ? 😀
 
Ti je shpirt 😍mos me falendero sepse e bej me gjithe zemer cdo gje veprim ktu.
Kur erdha atehere jam ndjere si ne shpin time .
U be nje rremuje e papar dhe nje pislllek me tregoi per ate faqen qe lash dhe un e ndoqa.
Ka qen gabimi i jetes time .
Kur un ktu kam njerzit qe dua fort dhe me jan ber si njerez real te kam ty , kam @Desa , @Hartini @Reldi ,@VIP , @Arfenilla ,@Soulmind , @WxP me ulje e ngritje 🤭, @Element , @Lauri , @NGU , @Raniaa ohhhhh kam dhe @E**A** hhhh 😬🤣🤗 pa harru dhe @ReNdEx 🙄
Po cfare me duhet me shtegtu?
Jo mi jo deri ne pencion ktu me keni Dashni 🔥😍🔥
Ca o kjo ulje e ngritje mo 😐 ??? Une ulem kur ke drejt ngrehem kur gabon !
 
Ti je shpirt 😍mos me falendero sepse e bej me gjithe zemer cdo gje veprim ktu.
Kur erdha atehere jam ndjere si ne shpin time .
U be nje rremuje e papar dhe nje pislllek me tregoi per ate faqen qe lash dhe un e ndoqa.
Ka qen gabimi i jetes time .
Kur un ktu kam njerzit qe dua fort dhe me jan ber si njerez real te kam ty , kam @Desa , @Hartini @Reldi ,@VIP , @Arfenilla ,@Soulmind , @WxP me ulje e ngritje 🤭, @Element , @Lauri , @NGU , @Raniaa ohhhhh kam dhe @E**A** hhhh 😬🤣🤗 pa harru dhe @ReNdEx 🙄
Po cfare me duhet me shtegtu?
Jo mi jo deri ne pencion ktu me keni Dashni 🔥😍🔥
Mua më do më shumë ti mos gënje 😜
 
Top