Njoftimet e konkursit letrare~22.

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Ejjj do me sillni ndonje krijimmm,se sdo kete konkurs ndryshe.
Nuk kam krijime!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Do mundohem e dashur, dikur e beja ne banka e shkolles, se kam dhe gjak shkrimtari
E kam pak te veshtir ne shqip por do jet obiektivi i radhes ♥️
Oh sa supriz e bukur.
Deri me daten 19 kemi kohe,se me 20 do e hape.
Krijimin do ma nisesh privat mua. sepse emrat shfaqen pasi te mbyllet sondazhi. 🤗
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
@Punk1 @WxP @Lauri @Gavriil @Xhelozi @Titanic @Mogli @NjeZePraneJush @Gjumashi @Çobani @E**A** @ReNdEx @Lindiii @Reldi @Loverboy @Element @kitrra 123 ,po si ore gjithë këta çuna e mos të na thurni disa vargje e ti dorëzoni për konkurs
✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️shpejt futjuni punës oj këta
Ti @Marakli^Krapit e di unë që do thurësh pizi për tashurin se ke muzën më përallore këtë javë 😍....dmthn thur pizi se ndryshe harroje @Lise 😌
 

Xhelozi

Staf në FV.AL
S/M
@Punk1 @WxP @Lauri @Gavriil @Xhelozi @Titanic @Mogli @NjeZePraneJush @Gjumashi @Çobani @E**A** @ReNdEx @Lindiii @Reldi @Loverboy @Element @kitrra 123 ,po si ore gjithë këta çuna e mos të na thurni disa vargje e ti dorëzoni për konkurs
✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️shpejt futjuni punës oj këta
Ti @Marakli^Krapit e di unë që do thurësh pizi për tashurin se ke muzën më përallore këtë javë 😍....dmthn thur pizi se ndryshe harroje @Lise 😌
Kujt bre me ja thur ato vargje 🤷‍♂️
 
Dërgoja Nevit dhe unë te konkursi do e zbuloj 😊
Tema: Nëpër gjurmët e kohës ose temë e lirë dashurie 😁😊
Nuk kam kohe dhe nuk parapelqej te shkruaj vargje dashurie nese do shkruaja do ia shkruja vetem te dashures :D
 
Top