Nicktjeter vs Vajza

Loverboy

A pretty face can never trick me
@Nicktjeter gezohem per ju

Qato lek qysh jemi marr vesh mi transferon nkonto ok mos tnxjerri naj problem
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Qar gjyqesh jane more keto. Se pari gjyqtarja ne keso raste ka obligim ligjor te njoftoje dhe te ftoje palet qe te zgjidhin mosmarrveshjen permes pajtimit apo ndermjetesimit si procedure me e thjeshte dhe shume me ekonomike.
Per te tilla leshime ndaj gjyqtares munde te inicohen hetim disiplinor per shkelje te etikes dhe kodit te gjyqtarit e cila gje munde te rezultoje me perserjtje te procedures.
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Une ne cilesine e vezhguesit nga shoqnia civile kontestoje ne teresi tere rregullesine e kesaj gjykate me plot fakte dhe plot shkelje procedurale.

1. Ku keni pare ju gjykim nga kolegj gjyqesor me 2 gjyqtar? Kolegjet formohen ne numer tek.
2. Nuk caktohet shyrtimi fillestar ku gjyqtari/ kolegji te vertetoje kush eshte paditesi dhe i padituri, te drejtat dhe detyrimet e tyre ndaj gjykates, te ftoje palet te shkojne me ndermjetesim / pajtim.
3. Nese palet nuk pajtohen per kete gjyqtari/ kolegji permes proqesverbalit fillon regjistrimin e provave, deshmive, paleve, deshmitareve, foto, xhirime etj.
4. Caktohet data e procedimit gjyqesor dhe ftohet paditesi dhe i/e paditura per tu degjuar, deshmitar nese ka, avokat nese ka.

- nga gjithe keto shkelje elementare dhe bazike te procedures gjyqesore, kerkoje nga Kryetari/rja e Gjykates te inicoje ndaj @Legally_Sweet dhe @Desa nje hetim diciplinor per shkelje te Kodit te etikes se gjyqtarit. :unsure: ;)
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Une ne cilesine e vezhguesit nga shoqnia civile kontestoje ne teresi tere rregullesine e kesaj gjykate me plot fakte dhe plot shkelje procedurale.

1. Ku keni pare ju gjykim nga kolegj gjyqesor me 2 gjyqtar? Kolegjet formohen ne numer tek.
2. Nuk caktohet shyrtimi fillestar ku gjyqtari/ kolegji te vertetoje kush eshte paditesi dhe i padituri, te drejtat dhe detyrimet e tyre ndaj gjykates, te ftoje palet te shkojne me ndermjetesim / pajtim.
3. Nese palet nuk pajtohen per kete gjyqtari/ kolegji permes proqesverbalit fillon regjistrimin e provave, deshmive, paleve, deshmitareve, foto, xhirime etj.
4. Caktohet data e procedimit gjyqesor dhe ftohet paditesi dhe i/e paditura per tu degjuar, deshmitar nese ka, avokat nese ka.

- nga gjithe keto shkelje elementare dhe bazike te procedures gjyqesore, kerkoje nga Kryetari/rja e Gjykates te inicoje ndaj @Legally_Sweet dhe @Desa nje hetim diciplinor per shkelje te Kodit te etikes se gjyqtarit. :unsure: ;)
Keshtu e gjithe puna ime shkoi dem?
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
V.I.P
Prit mi gru se me duhet te flas me
Kolegen lol
E dashur Kolege denimi i pare qe duhet ti japim te denuares eshte nje Injunction ne menyre qe kategorikisht te ndalohet se pergatituri me liste ciftezimesh. Gjithashtu te paguaj shpenzimet e pales tjeter.
 
I duhet nje avokatese mbrojtese! Pranoj me kushtin e vetem qe dikush te me informoj se cfare ka ndodhur realisht...se kuptohet avokatet jane shume te zene me takime dhe se kane kurr mendjen ne mesim hahaha
Te na falesh por pskam taguar gabim :)
 

Daisy

Anëtar i Respektuar
E dashur Kolege denimi i pare qe duhet ti japim te denuares eshte nje Injunction ne menyre qe kategorikisht te ndalohet se pergatituri me liste ciftezimesh. Gjithashtu te paguaj shpenzimet e pales tjeter.

Akuzohet per abuzim me detyre mos respectim e te drejtave te antares @Nicktjeter (ne fakt dhe te disa antareve te tjere)
Mua personalisht me vret zoti ka qene bujare always lol
Jam dakord te penalizohet per 4 jave nga ciftezimet dhe nga detyra si moderatore.
Kam dhe nje ide kush ta zevendesoje, Por kjo pune I takon @WxP
 

WxP

Antarë i Respektuar
@WxP eshte mysafir, por edhe nje avokat i zoti qe ska nevoj per tjer :p bananja u shit edhe 530 cop kan ngel
 
Propozoj qe Çeshtja duhet mbyllur momentalisht, pse?

Une mendoj se ka ardhur momenti
qe te gjitha pakenaqesite e çifteve te javes
te zgjidhen ketu me gjyq! nese nje çift nuk ndjehet rehat me partnerin qe i jep vajza ata kan te drejten te kerkojn divorc ketu!

ndarje do kete vetem atehere kur te vendosi gjykata! çiftet nuk mund te ndahen sa hap e mbyll syte, ata duhet patjeter te bejne kallzimin ! me pas gjykata vendos per ndarje e tyre. Keshtu qe une propozoj t'ja falim @Vajza
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
V.I.P
Propozoj qe Çeshtja duhet mbyllur momentalisht, pse?

Une mendoj se ka ardhur momenti
qe te gjitha pakenaqesite e çifteve te javes
te zgjidhen ketu me gjyq! nese nje çift nuk ndjehet rehat me partnerin qe i jep vajza ata kan te drejten te kerkojn divorc ketu!

ndarje do kete vetem atehere kur te vendosi gjykata! çiftet nuk mund te ndahen sa hap e mbyll syte, ata duhet patjeter te bejne kallzimin ! me pas gjykata vendos per ndarje e tyre. Keshtu qe une propozoj t'ja falim @Vajza
Vec na jepni rrogen mua dhe @Daisy ?
 

Daisy

Anëtar i Respektuar
Propozoj qe Çeshtja duhet mbyllur momentalisht, pse?

Une mendoj se ka ardhur momenti
qe te gjitha pakenaqesite e çifteve te javes
te zgjidhen ketu me gjyq! nese nje çift nuk ndjehet rehat me partnerin qe i jep vajza ata kan te drejten te kerkojn divorc ketu!

ndarje do kete vetem atehere kur te vendosi gjykata! çiftet nuk mund te ndahen sa hap e mbyll syte, ata duhet patjeter te bejne kallzimin ! me pas gjykata vendos per ndarje e tyre. Keshtu qe une propozoj t'ja falim @Vajza

Arsya qe @Vajza u denua vetem
4 jave, eshte sepse e dija qe do dalin pakenaqesi te tjera njera pas tjetres dhe dua te kem kenaqesine ta denoj kshu nga 4 jave der sa te vete 40 vjet lol lol
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
V.I.P
Propozoj qe Çeshtja duhet mbyllur momentalisht, pse?

Une mendoj se ka ardhur momenti
qe te gjitha pakenaqesite e çifteve te javes
te zgjidhen ketu me gjyq! nese nje çift nuk ndjehet rehat me partnerin qe i jep vajza ata kan te drejten te kerkojn divorc ketu!

ndarje do kete vetem atehere kur te vendosi gjykata! çiftet nuk mund te ndahen sa hap e mbyll syte, ata duhet patjeter te bejne kallzimin ! me pas gjykata vendos per ndarje e tyre. Keshtu qe une propozoj t'ja falim @Vajza

Ikkk se do hash noi denim per pengese se kryerjes se drejtesise! :lol:
 
Une jam e para qe I bie me e hedh se me ciftezuan me te dhe u nda sa hap e mbyll syte, beri pikerisht kte qe thote qe s'duhet bere lol
Une kam motive qe çikiçi jot nuk i kupton lol
 
Top