Nicktjeter vs Vajza

Loverboy

A pretty face can never trick me
Protestoj doktori e devijoj vet temen , dhe akuzon per devijime nga un .

Provat i sjella si ne foton e postuar.
 

Loverboy

A pretty face can never trick me
@Vajza po ben shpifje. Ai eshte Loverboy, une jam Dr. Loverboy pra kane dallim. Kjo vetem se e verteton cmendurine e saj, ju flm zotri gjykates.
 

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Protestoj !
Perves se vajza mundohet te njollose postin e te nderuarit Doktor,Loverboy..kemi te bejme me photoshop..
Me abuzime posti duke i sjelle situatat sic do ajo..fshirje te postimeve duke marre per te mireqena veten ato qe do ajo
Me neperkembeje te antareve te thjeshte.
E patolerueshme!
 

Loverboy

A pretty face can never trick me
Kerkoj nga gjykatesi t'ja caktoje nje vizite vajzes per tek mjeku i syve, flm !
 

Daisy

Anëtar i Respektuar
Pasi lexova dy palet arrita ne kete konkluzion
Ne respekt te dy paleve:

Sipas Nenit 15 Te drejtat dhe lirite themelore te njeriut jane te pandashme, të patjetërsueshme e te padhunueshme dhe qendrojne ne themel te te gjithe rendit juridik.
Organet e pushtetit publik, (pra ti @Vajza) në përmbushje te detyrave te tyre, duhet të respektojne te drejtat dhe lirite themelore te njeriut, si dhe te kontribuojne ne realizimin e tyre.
Neni 18 Te gjithe jane te barabarte perpara ligjit. Askush nuk mund te diskriminohet padrejtesisht per shkaqe te tilla si gjinia, raca, feja, etnia, gjuha, bindjet politike, fetare a filozofike, gjendja ekonomike, arsimore, sociale ose ne rastin e @Nicktjeter qe eshte cik qenie e vecante.

@Vajza nuk ka respektuar detyren e institucionit publik.
Në kuptimin juridik, nje institucion publik eshte një person juridik i cili në veprimtarine e vet financohet nga fonde publike (ne antaret ne kete rast) dhe kontrollohet nga shteti. Drejtimi i nje institucioni publik mund te behet nepermjet nje personi te vetëm ose prej nje bordi apo Keshilli Administrativ,(admini) antaret e te cilit Jane te gjithe nenpunes te shtetit dhe te emeruar prej tij per nje periudhe kohe te caktuar.

@Nicktjeter eshte e pafajshme, I vetmi faj I saj eshte pse lindi femer deep down ndihet mashkull lol

Gjykata terhiqet per vendim.
 

Monique

With or Without u
Pasi lexova dy palet arrita ne kete konkluzion
Ne respekt te dy paleve:

Sipas Nenit 15 Te drejtat dhe lirite themelore te njeriut jane te pandashme, të patjetërsueshme e te padhunueshme dhe qendrojne ne themel te te gjithe rendit juridik.
Organet e pushtetit publik, (pra ti @Vajza) në përmbushje te detyrave te tyre, duhet të respektojne te drejtat dhe lirite themelore te njeriut, si dhe te kontribuojne ne realizimin e tyre.
Neni 18 Te gjithe jane te barabarte perpara ligjit. Askush nuk mund te diskriminohet padrejtesisht per shkaqe te tilla si gjinia, raca, feja, etnia, gjuha, bindjet politike, fetare a filozofike, gjendja ekonomike, arsimore, sociale ose ne rastin e @Nicktjeter qe eshte cik qenie e vecante.

@Vajza nuk ka respektuar detyren e institucionit publik.
Në kuptimin juridik, nje institucion publik eshte një person juridik i cili në veprimtarine e vet financohet nga fonde publike (ne antaret ne kete rast) dhe kontrollohet nga shteti. Drejtimi i nje institucioni publik mund te behet nepermjet nje personi te vetëm ose prej nje bordi apo Keshilli Administrativ,(admini) antaret e te cilit Jane te gjithe nenpunes te shtetit dhe te emeruar prej tij per nje periudhe kohe te caktuar.

@Nicktjeter eshte e pafajshme, I vetmi faj I saj eshte pse lindi femer deep down ndihet mashkull lol

Gjykata terhiqet per vendim.
Per denim se vendimin e paske shpall lol
E shkreta @Vajza
Po si se bone i zo mi , se ia kisha qit rrylat e fytit lol
 
Top